Henn PõllusteFoto: LAURA LANTS
Maadlus
7. aprill 2014, 14:20

Põlluste: Kohtunike tegevus tundus ebakindel (4)

Pärast ebaõnnestunud kreeka-rooma maadluse EM-i  sõnas koondise peatreener Henn Põlluste, et uute reeglitega harjumine võtab aega ning kohtunike tegevus tundus ebakindel.

"Alguses olid kohtunikud väga ranged, viimastes matšides aga väga rahulikud. Esimestel minutitel anti selliseid hoiatusi, mis tundusid kahtlased, finaalis lasti ikka lõpuni ära maadelda ja võit saada," sõnas ta.

Peagi valitakse Rahvusvahelisele Maadlusliidule uus president ning Põlluste sõnul võivad ees oodata taas muudatused. "Muutuste peal elada ja treenida on raske. Heiki on erinevate määruste kiuste tulnud kolmedel tiitlivõistlustel medalile. See nõuab teistmoodi tegutsemist, kuid järelikult on tema suutnud ajaga kaasa käia," rõõmustas ta. 

Põlluste kinnitas ka, et edaspidi tuleb rohkem trenni teha. "Veedame 80-100 päeva rahvusvahelistes laagrites, kodus oleme 200 päeva, kuid Heikil pole sparringupartnereid, rääkimata konkurentsist. Paneme edaspidi rõhku kodustele treeningutele, et saaksime  vähemalt kolm korda nädalas kokku ja treenime. Proovime kõike parandada."