Saab näha, kuidas Tanel Kurbase valus selg pikale bussis loksumisele vastu peab.Foto: ALDO LUUD
Korvpall
7. aprill 2014, 15:03

Kõik Rocki vigased sõitsid otsustavale mängule kaasa (1)

Vigastustest räsitud Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskond sõitis homsele Balti liiga otsustavale poolfinaalkohtumisele Prienai Tonybetiga täiskoosseisus. Meeskonnakaaslastele läks kaasa elama ka laupäevases kohtumises BC Kalev/Cramoga rangluu murdnud Augustas Peciukevicius.

Kolme põhimehe - Tanel Kurbase, Gert Dorbeki ja Marek Doronini - kaasategemine on siiski endiselt küsimärgi all. Rocki peatreeneri Gert Kullamäe sõnul selgub alles homme, kas ja kui palju nad meeskonda aidata saavad.

Alustame seljaga hädas oleva Kurbase seisundist: "Kerge hommikuse visketreeningu tegi ta kaasa, aga vaatame, kuidas kaheksa-üheksa tunnine bussisõit talle mõjub," ütles Kullamäe.

"Marek käis hommikul arsti juures ja sai põlve süsti, treeningut kaasa ei teinud. Gerdi jalg pole vahepeal halvemaks läinud," lisas ta. Vähemalt pikkade meeste osakond on enam-vähem korras.

Avamängu 66:68 kaotanud Rock vajab Prienai vastu vähemalt kolmepunktilist võitu. Kui Rock pääseb finaali, tuleb nende vastaseks Šiauliai, pronksikohtumise korral Tampere Pyrintö.