Michael Schumacher.Foto: ANTON MERES
Vormel 1
7. aprill 2014, 14:47

Endine Ferrari piloot: jutud Schumacheri paranenud seisundist on tõesed!

Eelmise nädala uudistele Michael Schumacheri kohatisest teadvusele tulekust järgnesid teated, et võidusõitja reageerib häältele ja suudab silmadega asju jälgida. Schumacheri perekonnasõber, samuti endine võidusõitja Jean Alesi kinnitas, et jutud on tõesed.

"Esmalt reageeris Michael ainult valule. Näiteks kui teda näpistati. Aga see võis olla ka keha loomulik reaktsioon, mitte märk teadvusel olekust. Eelmise külaskäigu ajal nägin, et asjad liiguvad paremuse suunas. Tundsin, kuidas Michaeli perekond oli vaba ja tundis asjade seisu üle rõõmu. See on suurepärane, kuigi Michaeli teekond tagasi ellu on jätkuvalt pikk," rääkis Alesi väljaandele Speed Week.

Itaalia ajalehe La Gazzetta dello Sporti tunnustaud autospordireporter Paolo Ianieri raporteeris, et Schumacher suutis esmalt parema ja seejärel ka vasaku silmaga jälgida, kuidas perekond ja arstid tema silme ees sõrmi ühelt küljelt teisele liigutasid.

Alesi sõnul on põhjust Ianieri kirjutatut uskuda. "Mu poeg Guiliano sõidab koos Michaeli poja Mickiga kardivõistlustel ja seetõttu tean, et asjad on liikunud paremuse poole ning Ianieri jutt õige."