22. märtsil 2014 sai Hidetoshi Wakui üle maailma kuulsaks, kui tähistas Tallinna Florale lödud väravat keeglimänguga, kus kurikateks meeskonnakaaslased.Foto: ARNO SAAR
Jalgpall
8. aprill 2014, 10:59

Hidetoshi Wakui sõrm liigesest väljas, ees ootab mängupaus (1)

Nõmme Kalju jalgpalliklubi kogenud jaapanlasest poolkaitsja Hidetoshi Wakui jätab praeguse seisuga meeskonna laupäevase kohtumise Tallinna Kaleviga pigem vahele, et toibuda sõrmevigastusest.

Laupäevases mängus Narva Transiga sai Wakui teisel poolajal vigastada, kui tema sõrm liigesest välja läks. Algsed kartused, et ka luu on katki, õnneks siiski tõeks ei osutunud, ent paar nädalat vajab sõrm rahu ning laupäeval Hiiul toimuva mängu Tallinna Kaleviga jätab Wakui ilmselt vahele.

Nädal aega hiljem, 26. aprillil sõidab Kalju külla Sillamäe Kalevile - tabeliliider ja ainuke meistriliigas seni kaotuseid vältinud meeskond - ning selleks ajaks peaks Wakui taas mänguvalmis olema.

Neljandat hooaega Nõmme Kaljust mängiv jaapanlane on tänavu meistriliigas kaasa teinud neli mängu ja löönud neis kaks väravat, mille seas tänu keeglimängu-tähistusele maailmakuulsaks saanud tabamus FC Flora võrku.