Oliver Venno Foto: MATI HIIS
Võrkpall
8. aprill 2014, 18:01

Venno Meistrite liiga võitja vastu mängida ei saanud

Venemaa  võrkpalli superliiga põhiturniiri 20. voorus kaotas Permi Prikamje koduväljakul tänavusele Meistrite liiga võitjale Belgorodi Belogorjele 0:3 (-22, -19, -12).

Oliver Venno ei mänginud, kui selleks mitta pidada korraks platsilkäimist kolmandas geimis, kirjutas volley.ee.

"Ei tea, miks ma ei mänginud. Öeldi lihtsalt, et ole valmis sekkuma,“ kostis Venno vastava küsimuse peale. Tema kohal tegutsenud Vladimir Jakimov tõi 14 punkti.

Mängu kohta märkis Venno: "Olümpiavõitjad näitasid sellist kehvapoolset mängu - ei pingutanud täiega, vaid tegutsesid lihtsalt niipalju kui vaja oli.“

Prikamje treener Vladimir Vikulov lisas: "Meile tuli külla Euroopa, aga pole liialdus väita, et maailma tugevaim klubi. Püüdsime oma poolehoidjaid rõõmustada, aga jõudu ei jätkunud. Riskisime nii rünnakul kui pallingul ja tegime palju vigu. Siiski pole me kaotanud lootust play-off mängudele jõuda.“

Hetkel üldtabelis 11. kohal paikneval Prikamjel jääb pidada veel kaks mängu võõsil: 9. aprillil Novõi Urengoi Fakeli ja 14. aprillil Jaroslavli Jaroslavitšiga. Fakel edestab Prikamjet kuue punktiga, Jaroslavitš jääb Prikamjest maha seitsme punktiga.