Chelsea ja Real pääsesid poolfinaaliFoto: ADRIAN DENNIS
Jalgpall
8. aprill 2014, 23:38

MEISTRITE LIIGA: Real ja Chelsea poolfinaali!

Jalgpalli Meistrite liigas selgusid täna esimesed poolfinalistid, kui Madridi Real sõitis külla Dortmundi Borussiale ning Londoni Chelsea võttis vastu Paris St Germaini. Real kaotas mängu 0:2, kuid pääses siiski edasi koondskooriga 3:2; Chelsea alistas PSG 2:0 ning pääses edasi tänu võõrsil löödud väravate reeglile. Chelsea lõi otsustava värava kolm minutit enne lõpuvilet, meeskonna kangelaseks kerkis Senegali ründaja Demba Ba.
23:46

Nii see Chelsea otsustav värav sündis:

23:43
ottjarvela

Statistiline tugi eelmisele säutsule: Jose Mourinho on esimene peatreener, kes jõudnud Meistrite liigas 8 hooajal vähemalt poolfinaali.

23:42
ottjarvela

Chelsea esitus oli võimas. Väga-väga võimas. Ja sitke! Müütiline muinaslugu Jose Mourinho'st sai uue ja uhke peatüki võrra rikkamaks.

23:41
Viljar Voog

Mida tähendas Jose Mourinhole 2:0 värav:

23:38

PSG viimaste sekundite surve toob kaasa kaks nurgalööki ning Marquinhose hea pealelöögi ja Cechi hea tõrje, kuid kohtumise lõpuvile kõlades on tablool Chelsea 2:0 võidunumbrid ja nii marsib nelja parema sekka ikkagi Londoni klubi.

23:37
Viljar Voog

Lõpuvile Saksamaal ja Madridi Real pääseb üle noatera Meistrite liiga poolfinaali. Müts maha Dortmundi ees, kes andis endast parima, et olla esimene meeskond Meistrite liiga ajaloos, kes suudab 0:3 kaotusseisust edasi pääseda, ent lõpuks jäi sellest natukene väheks.

Enne tänast võisime me arvata, et teisipäevased mängud on igavad ja kolmapäeval läheb alles tõeliseks madinaks. Kui väga me eksisime!

23:36

Real on pääsenud, kuigi kaotab matši 0:2

23:34
Ott Järvela

Jose Mourinho on jälle teinud seda, mida Jose Mourinho kõige paremini oskab - ühel jalgpallimatšil natist kinni võtnud ja selle lõpuks oma pilli järgi tantsima pannud!

Demba Ba viib Chelsea 2:0 ette, mis tähendab võõrsil löödud väravate reegli alusel Londoni klubile edasipääsu. Mõlema Chelsea värava autoriks on olnud vahetusmängija ning et šõu ja ekstaas oleks täiuslik, kihutab Mourinho tabamuse järel nurgalipu juurde oma mängijatele korraldusi andma, kuidas lõpuminutitel PSG-le kõige paremini vastu hakata. See kõik oli nii läbi ja lõhki Mourinho!

23:33

Chelsea - PSG mängule on lisatud neli minutit

23:31

Demba Ba ületab viie kasti joonel Maxwelli ja kihutab palli lati alla. Kolm minutit jäänud ja Chelsea pääseks hetkeseisuga edasi. Kas PSG-l on olemas vastukäik?

23:29

2:0 Demba Ba!

23:27

Laurent Blanc kaitseb seisu: välja ründava orientatsiooniga Lucas Moura, sisse kaitsva orientatsiooniga Marquinhos

23:26
Ott Järvela

Mourinho läheb vabank ehk lisaks Samuel Eto'ole ja Demba Ba'le on nüüd platsil ka Fernando Torres ehk väljakul on kõik kolm Chelsea ründajat. Tegelikult on Chelsea'l ka neljas ründaja, aga Romelu Lukaku on laenatud Evertonisse, kus ta järjekindlalt tähtsaid väravaid lööb. Kui Chelsea euroteekond täna katkeb, on Mourinho'l taas põhjust kahetseda, et ta otsustas hooaja eel Lukaku laenule lubada.

23:24

Jose Mourinho viimane käik: Oscar välja, Fernando Torres platsile. Kümme minutit mängu lõpuni

23:20

Cavanil taas suurepärane võimalus, kuid taas saadab uruguailane palli üle põiklati

23:18

Ba tahaks penaltit, kohtunikku ei huvita

23:15

PSG vahetab: välja Lavezzi ning platsile avamängu kangelane Javier Pastore

23:14

Cavani tugev pealelöök, napilt üle

23:11

Ba kohe ka aktsioonis - senegallane jätkab palli peaga Shürrlele, kuid Sirigu püüab sakslase pealelöögi

23:09
Viljar Voog

Oti otsusest solvununa üritab Borussia teda enda manu meelitada. Sakslased suudavad esmalt tabada posti ning siis blokeerib Pepe Reusi löögi enamvähem tühjale väravale.

Loe rohkem