Jose Mourinho üritab juubeldavatele mängijatele taktikalisi muudatusi selgeks tehaFoto: Kirsty Wigglesworth
Jalgpall
9. aprill 2014, 00:14

Mourinho: ma ei läinud nurgalipu juurde tähistama!

Londoni Chelsea tuli Meistrite liigas välja raskest seisust, kui alistas Paris St Germaini Demba Ba 87. minuti väravast 2:0 ning pääses tänu võõrsil löödud väravate reeglile poolfinaali.

Ba värava järel tormas Chelsea mängijate külakuhja juurde ka peatreener Jose Mourinho, kuid enda sõnul üksnes praktilistel eesmärkidel: "Ma ei läinud sinna tähistama! Läksin sinna, et öelda meestele, milliseid muudatusi peame tegema - mängida oli kolm minutit pluss lisatud aeg ning me ei tohtinud enam sama riskeerivalt tegutseda."

"On vägagi teenitud, et meeskond, kes tahtis kaitsta, sai karistatud ning meeskond, kes mängis kogu hingega, pääses edasi," ei saanud Mourinho jätta lisamata.

Chelsea kangelane Demba Ba: "See kõik juhtus nii kiiresti. Nägin palli ja siis oli see juba väravas. Tegin seda, mida pidingi tegema. Sel hooajal pole mulle eriti palju mänguaega jagunud, kuid täna kasutasin selle maksimaalselt ära."

PSG poolkaitsja Blaise Matuidi pidi aga nentima: "Suured mängud otsustatakse väikeste asjadega. Meil olid omad võimalused, jätsime need aga realiseerimata ning pidime selle eest kallist hinda maksma."