John Nevin (paremal)Foto: VIKTOR DRACHEV
Spordivaria
9. aprill 2014, 18:21

Peretüli lahendamine lõppes poksi olümpiahõbedale jalast välja turritava sääreluuga

Londoni olümpiamängudel poksi kääbuskaalus hõbemedali võitnud iirlane John Joe Nevin sai peretüli käigus nii tõsiselt vigastada, et halvemal juhul võib mees kogu tänavuse hooaja lõppenuks kuulutada.

Nevini treener Brian McKeown  rääkis, et sportlane langes võika rünnaku ohvriks, kui üritas hakata tulises peretülis vahemeheks. Paraku ei õnnestunud see tal kõige edukamalt ning tagajärjeks oli murtud sääreluu.

"Pärast rünnakut turritas luu tema jala seest välja. See oli kohutav," märkis McKeown.

Nädala lõpuks peaks Nevin haiglast välja saama, kuid läheb vähemalt kolm kuud, enne kui ta saab hakata tõsisemalt taastusraviga tegelema. Alles eelmisel kuul oma esimese matši elukutselisena pidanud sportlasele on see suureks löögiks: nii tuli "ootele panna" kõik enne septembrit kavandatud matšid ning pole sugugi kindel, kas ta sel aastal enam üldse poksida saabki.

Iirimaa politsei arreteeris intsidendi tõttu kaks meest, kuid nad lasti üsna pea ilma süüdistust esitamata uuesti vabadusse.

Samas pole sugugi kindel, kas n-ö ametlik versioon ka lõpuni õige on - nimelt on Nevinit ka varasemalt ähvardatud ning rünnatud on tema autot ja maja, samuti postitati veel üsna hiljuti  tema sotsiaalmeedia lehekülgedele ähvardava sisuga sõnumeid.