Bossaballile sarnanevas footvolley's (jalg- ja võrkpalli hübriid, Brasiilias röögatult populaarne) Eesti meistriks tulnud Marko Kiigajaan.Foto: MEELIS TOMSON
Spordivaria
10. aprill 2014, 10:00

Marko Kiigajaan: bossapalli Eestisse jõudmist takistab meie lühike suvi (2)

Loomult bossaballile sarnanevas footvolley's (jalg- ja võrkpalli hübriid, Brasiilias röögatult populaarne) Eesti meistriks tulnud, aga eelkõige võistlustantsijana tuntud Marko Kiigajaani (pildil) sõnul on bossapall vaatemänguline ja huvitav, kuid Maarjamaale see niipea jõuda ei pruugi.

"Bossaball ise võib ju olla küll mitmekülgne ja kaasahaarav, kuid kahjuks on see suvine spordiala ja meil on suve ainult paar kuud. Väljaku olemasolu tekitab kindlasti meeletuid kulutusi ning lausa hädavajalik oleks heasüdamlike sponsorfirmade olemasolu," sõnas Kiigajaan.

Samas märkis rannavõrkjalgpallur Kiigajaan, et ta ei imesta, kui bossaballist saab kümne aastaga tõsine sportmäng. "Hetkel on ta kindlasti rohkem lõbu. Aga üldse ei imesta, kui mõni rannajalgpallur või -võrkpallur leiab sel alal oma teise mina. Bossapall sobib kindlasti ka võrkpalluritele," sõnas Kiigajaan.