Doping

Kas usume Tammertit, Alaveri, Loskutovi? Või dopingutohter Bernatski paljastusi! (42)

LISA KOMMENTAAR

õiglane13. aprill 2014, 16:59
Mina arvan, et nii kaua, kuni sportlased ei ole valedektori all käinud ja see näidanud, et nad valetavad, usun ma ikka sportlasi.
to ajukääbikud!13. aprill 2014, 12:39
Sa ise oled vast kõige suurem ajukääbik kes Veerpalu vahele jäämist nagu ei mäleta.Pealegi see pettur ei jäänud ju ka vahele mitte võistlustel vaid treenigul.Mina soovitaks need dopingu gangsterid igale poole kus on teadete tahvlid üles riputada ja eksponeerida kui suuri pettureid
Tavaline Kremli operatsioon ja valet täis13. aprill 2014, 11:52
propaganda. Ühe inimese kummalised ärkamised ei tõesta kõigevähematki.
blue13. aprill 2014, 11:43
nkn kõik teavad et sport on räpane ja mida see paljastus praegu annab? mida? et peseb südametunnistuse nüüd puhtaks kui sellest räägib w? mõtetu mees
suuremad sullerid13. aprill 2014, 07:15
Kui palju testiti Armstrongi. Testid olid kõik puhtad, aga see ei tähendanud ju midagi, Teiste ütluste põhjal tehti mees lagedaks. Alles nüüd tunnistab ka oma kaasosalisi ja aitajaid. Nii juhtub ka Eestis spordis. Alles siis saame puhtalt lehelt edasi minne. Enne mitte. Praegu oleme spordimaailmas ühed suuremad sullerid üldse.
ajukääbikud!13. aprill 2014, 02:13
Eesti päevaleht ja Bernatski teevad koostööd millest mõlemad kasu lõikavad. Aga dopingust pole siin haisugi. Kõiki sportlasi on kontrollitud peale võistlusi ja proovid on olnud korras. Sellise välismaalt sisse rännanud tibla ning Anvelti juttu ei maksa uskuda! Nende sõna korras olnud proovide vastu!
jalkafänn12. aprill 2014, 23:23
Ausalt öeldes on selline tunne küll, et Bernatski valetab. Ma ei kaitse siinkohal muide sportlasi- lihtsalt loogika järgi ütlen. Esiteks, kogu see teema, et "makske mulle ja ma paljastan teile sportlaste nimed". Ju sai oma raha kätte, seega nimetas paar tükki. Lisaks on ajastus antidopingu agentuuri jaoks ikka väga mugav. Kolmandaks on mulle meelde jäänud et see videoklipp mis oli, seal olid mitmed valetamisele viitavad käitumismustrid
Elu nagu hernes12. aprill 2014, 22:47
Millal tuleb ometi suurpuhastus Eesti Spordis. Praegune juhtkond peaks ise täiega tagasi astuma ja olema ausad oma kodumaa vastu. Millise pärandi nad jätavad järeltulevatele põlvedele, kui midagi ette ei võeta, Kui lihtsalt kõik salatakse maha, pole olnud, pole ostnud, pole tarvitanud, pole kasutanud. Sisuliselt ongi kõik ju eesti praeguse elu peegelpilt. Nii toimubki eesti Elu iga päev.
Roosi12. aprill 2014, 21:58
Keda peaks uskuma? Kas Bernatskit,kes tõsise näoga loeb üles terve nimekirja sportlastest, kellele tema, kui spordiarst on müünud dopinguainet? Või uskuda sportlaseid kes ütlevad,et nemad ei ole dopinguaineid kasutanud? Bernatski poolt räägivad tema sõnad ja valededektori test. Sportlaste poolt räägib see,et nad on aastaid andnud igal võistlustel ja ka võistluste vaheaegadel analüüse dopingu kasutamise uurimiseks,sageli ka ühel võistlustel 2-3 korda.Kõigil Bernatski poolt nimetatud sportlastel on alati olnud dopingu proovid negatiivsed.Neid dopinguproove on olenevalt võistluste asukohast, tehtud maakera erinevates laboratooriumites.
Mina usun sportlaseid,sest nendel on mustvalgel ette näidata negatiivsed dopingu vastused.
Einoh12. aprill 2014, 20:22
Minu arvates on väga kurb, et kõik süüdistused põhinevad Bernatski valedektori testil ja tunnistustel.
Tõendeid on vaja, mitte suusõnalist juttu.
Doktor12. aprill 2014, 17:55
Jutud, et Tartus tühjendati apteeke sünteetilisest kasvuhormoonist, hakkasid liikuma 1996 aastal.
Kohe lisati, et see kraam läheb suuremas osas suusatajatele ja just Alaveri kolmele ōpilasele. Hiljem lisandus kettaheitja, pikamaajooksja, odaviskaja. Huvitav, et praegusest Päevalehe artiklist on välja jäänud üks kemiseerimisega tuntud sprinter ja úks körgushüppaja.
Bernatskil on ilmselt midagi veel varus, sest osad küsimused olid kummaliselt esitatud. Näiteks kas olete müünud isiklikult dopingaineid Veerpalule ja Maele. Küsimus oleks pidanud kōlama, kas Alaveri poolt ostetud kasvuhormoon jōudis Veerpalu vōi Maeni.
Kui uurimist kes löódud komisjon tōsiselt asjaga tegeleb, siis saaks selguse majja lihtsalt. Kui Bernatski ja "patsient" üle laua istuma panna ja Bernatski "raviprotseduuri" ja muid üksikasju (kohtumise paik, kuhu süstiti, kui palju, millal) selgitab) siis üks tegelastest läheb kindlasti näost punaseks ja ilmselt pole see Bernatski!
mumm12. aprill 2014, 16:54
usun bernatskit, tal pole midagi kaotada
usun, et12. aprill 2014, 15:48
lepaoksakesega seda hunnikut edasi torkides saab nii mõnigi tunda mitte suitsu- vaid sitahaisu ja mõnelegi leivale või ka peale, sest ajakirjandus on äri ja kõik tahavad elada.
Mait12. aprill 2014, 15:41
Mina usun Alaveri ja Seli, mitte Bernatskit. Okei, Alaver ja Seli on mõlemad korduvalt avalikkusele valetanud, aga seekord räägivad nad tõtt, sest kaalul on väga palju.
Vaesus12. aprill 2014, 15:18
Hallo..kas ikka veel ei ole aru saada, et üks tahtis lihtsalt oma varandust/raha tagasi saada. See, et üks ajaleht seda käiab, see rohkem tööandja motivatsioonisüsteemi nõrkus, mitte midagi muud. Mind kohe huvitab, mida Polnt grafomaan selle nitskiga edasi teeb? Kas ülejärgmisel palgapäeval saab kinu näha, kuidas keegi sportlane nitski juures tangib?
merike12. aprill 2014, 13:57
vaadake nüüd sellise pilguga meedias eksponeeritavaid vanureid, kes näivad olevat 20 aastat nooremad oma bioloogilisest vanusest. Kosmeetika, taimetoidu, iluoppide, jm. seda ei saa seletada.
merike12. aprill 2014, 13:45
kuidas salaviina äriga lood on?
Kas salaviina müüja vastutab m ü ü m i s e eest, või salaviina ostja?
Mis on siin arvata, kui tehti keelatud äri keelatud ainetega?
Kindlasti koosnes klientuur kohalikust ja ka naaberriigist pärit edevast vananevast endale noorust ja mitukümmend aastat nooremat seltskonnakaaslast ihkavast rikkurist. (vt. ka "Pealtnägijat" .
Kuule doping12. aprill 2014, 12:58
Kas sa tead ka mida Kristiina käest küsititi?Ei olnud ju konkreetset küsimust,et kas panid dopingut.See Smigun on eluaeg udutanud ja Thor-Vähi sinna punti on nagu rusikas silmaauku
kossa12. aprill 2014, 12:41
sellises situatsioonis ei loe uskumine või mitte uskumine.pime patriotism ei loe.loevad faktid ja nendeesiletoomine on asjatundjate töö.
Tobe küsimus!!12. aprill 2014, 12:12
Mis vahet neil ka on.
Sama moodi võiks küsida ka selle Pistoriuse kohta.
Kui on tegemist "eduka" dopingupanijaga ja on sellega mingi ajajärgul meile positiivseid emotsioone pakkunud ning nüüd selgub tegelik "töökus", siis ma ei saa aru mis siia uskumine puutub.
Eks ennegi on juhtunud, et pööbli väike aju tõrgub uskumast, et teda on petetud - aga noh proovige siiski hajuda sellega kuidagi.
Doping12. aprill 2014, 11:21
Kui peab paika valedetektori õigsus, mida kasutas ka oma süütuse tõestuseks Kristiiina, siis ei tohiks olla ju kahtlust kes räägib tõtt. Faktide vastu ei saa ja Bernatski jutus ei saa kahelda. Miks me peame uskuma Kristiinat aga kahtlema Bernatski vastustes - situatsioon on ju sama.
Au ja kiitus12. aprill 2014, 11:08
Pordile ja Nigolile kes tegelevad asjaga tõsiselt.Need dopingu tarvitajad on ikka paraja paugu pannud Eesti spordile.Ega ükski normaalne firma praegult ühtegi sportlast ei toeta,sest ei olda kindlad sportlase puhtusesSee nimekiri mis nüüd välja ilmus on vast Lessingu nimi natuke üllatus,aga teised on ju teada tuntud nihverdajad.
lahendus12. aprill 2014, 10:59
võrrelda verepiltide muutusi ja tulemusi ajas.
Ah õige, verepildid ju kadunud...
Ja ei mäleta ju ka...
Nüüd valedetektor kõlbab !!!12. aprill 2014, 10:51
Nagu FSB ja GRU jurad, tähtis eesmärk, mitte loogika.
Bernatski12. aprill 2014, 10:14
vaevalt ise kõike tarbis ,mis apteekidest välja võttis!
hommik12. aprill 2014, 09:50
Kas see Kärt Karpa Anvelt ei ole veel oma preemiat kätte saanud, surgib muudkui edasi ja Bernatski peaks kinnimajja pandama selliste tegude eest. Karpa on muutunud vastikuks, õelaks rahuldamata vanatädiks, kellel puudub oma elus see miski ja siis surgib ja surgib, teine selline on see Kochi Tuuli. 2 MÕRDA.
G12. aprill 2014, 09:50
Tõesti tippdebiilsus juba - kas usume sportlasi või neid kellel pole nii suurt mõtet valetada, pigem soov liialt kiivas paati sirgeks saada.
seepi12. aprill 2014, 09:49
no andke sellele tohtrile seepi, veel rohkem seepi. läheb lõhki ja meie vaevast lahti
rahvus12. aprill 2014, 09:29
see on kgb tegelinski töö.sedasi saab kahjustada kogu eesti mainet.pärast on hea öelda,et nsv-s midagi sellist ei olnud ja paluda suurt vend vladimirit appi.aga kust sai selline tsuhna üldse ained mida ta müüs ja kes töötas välja tarvitamise programmi?kas ta siis ei teadnud,et tegeleb keelatud asjadega?miks ta seda tegi?ükski inimene ei pea tõestama,et ta on süütu.tõestagu kohus,et ta on süüdi.
Sport12. aprill 2014, 09:26
Lugege Loskutovi wikipediat, saate ülevaate tema arengust Lembergi käe all.
keksi keks12. aprill 2014, 09:21
Bernatski on kremli agent ja kriminaal, kes tuleks maalt välja saata
keegi teeb lihtsalt reklaami oma nimele12. aprill 2014, 09:20
Iga loogiliselt mõtlev inimene saaks aru et nii lai ringkond oleks liiga ulme. Bernatski jutu järgi on dopingut pannud suusatajad, kettaheitjad, odaviskajad, jooksjad jne. Naeruväärne et kõikide alade sportlased või nende esindajad käisid massiliselt dopingut ostmas. Ja millegi pärast käisid kõik Bernatski juures. Selge ju et midagi siin kohe ei klapi. Päevaleht oli see kes selle jura üles tõmbas algul. Võibolla osteti Bernatski ära. Mitte keegi ei tea seda. Äkki on siia hoopis "koer maetud".
Lihtne lahendus.12. aprill 2014, 09:20
Neil sportlastel,keda praegu süüdistatakse,on ju võimalus samuti teha valedetektori test.Ja seda vabatahtlikult.Kui keegi neist ei soovi seda,siis on ilmselt tal midagi karta.
Ta12. aprill 2014, 09:07
Kui spordijõmmid üles tunnistavad, siis ma usun neid pigem..
Vot see12. aprill 2014, 09:05
oleks kuubis ulme, kui tänapäeva sportlased tarbiks ainult vorsti, juustu, leiba, piima ja võidud aina tuleksid.
tegelik lugu12. aprill 2014, 09:03
Päevaleht üritab ennast lihtsalt huvitavamaks ja müüdavamaks teha ning kõike seda Bernatski abiga andes talle eelnevalt korraliku summa mingite vanade võlgade katteks!
xxx12. aprill 2014, 09:03
See Port muutub aina ebameeldivamaks. Kord ei ole valedetektoriga võimalik midagi tuvastada, aga niikui tekib võimalus Eesti sportlaste seas jama korraldada ja ussitada, siis on valedetektori tulemused väga õiged!
Minu meelest on Port Eesti spordi (sealhulgas eestlaste) vastane ja tahaks teada, kes tema tegevust rahastab.
Mõistmatu12. aprill 2014, 08:51
Mis tähtsust sel kõigel enam täna on? Juriidiliselt aegus see asi juba 5 aasta eest. Karistada pole enam kedagi võimalik. Milleks levitada kahtlusi kui neid ei ole võimalik juriidiliselt tõestada ja kedagi kohtusse kaevata?
Port kui tuulelipp12. aprill 2014, 08:45
Täna panen doppi, homme panen doppi, ülehomme panen kõik vastased kotti..
andis kellele?12. aprill 2014, 08:37
no kui ta andis mingile treenerile, siis ei saa ta ju öelda, et andis sportlasele. see on oletus, et läks kellelegi. ma ka andsin naabrimehele pudeli viina. vaata kurja, nüüd võib väita, et ta jootis selle oma lastele sisse? sama loogika ju.
ded12. aprill 2014, 08:34
Kus suitsu sral tuld. Ei usu et Bernatski lihtsalt lambist valetab. Kunas tuleb suurpuhastus suusaliidus? Suusatamist juhtivate inimeste ja sportlaste treeneri nimi seotud pidevalt dopinguga. Ja neile maksab riik palka. Oles juba aeg astuma hakata.