PINGIPOISS: Hindrek Pulga rolliks jäi kolmes viimases mängus Selverile vaid kaasa elada. Foto: Mati Hiis
Võrkpall
14. aprill 2014, 07:00

Hindrek Pulk: pingil olemine pole minu rida! (1)

Suurt osa finaalseeriast platsi kõrvalt vaadanud Selveri tähtmängija Hindrek Pulk tõdes, et niisama istumine oli piin. "Nüüd saan treeneritest ja teistest, kes pingil on, aru, väga ebameeldiv oli olla! Seal istumine pole minu rida. Eriti veel siis, kui võistkond ei mängu seda mängu, mida peab. Nii väga oleksin tahtnud platsile joosta!" kurtis ta.

Pulga sõnul pole tallinlastele midagi ette heita, sest vastased olid favoriidid. "Me hakkasime Tartule väga hästi vastu, kuid üldmänguga olid nad lihtsalt paremad. Võib-olla sai viimastes mängudes määravaks meie vastuvõtt – me ei saanud palli kätte. Kui neli kätt ikka ees on, ei saa ju ka iga kord sealt läbi."

Diagonaalründaja arvates lendasid Selveri šansid finaalseerias vastu taevast laupäevases mängus, kui 2:0 eduseisust kaotati: "Nägin, kui raske oli viimast geimi võita ja kui ise ka aidata ei saa, oli veel hullem.".

Kuigi juba neljandat korda põlvekedra vigastanud Pulgale öeldi, et ta ei pruugi sel hooajal enam platsile tulla, loodab 23aastane mängumees veel koondist aidata. "Käin jõusaalis, teen harjutusi. Trepist üles-alla käimisel annab põlv veel tunda. Eks ma võtan lähipäevadel selle otsuse vastu, kas ma üritan või mitte. Pean treeneritega nõu. Igal juhul tahaksin aidata, aga enda tervis on ikka väga oluline. Ei taha, et need mängud viimaseks jääksid, soov on ikka edasi mängida," sõnas ta.