Kas Vilmantas Dilys hakkab normaalselt käituma?Foto: MARI LUUD
Korvpall
14. aprill 2014, 14:31

 

Dilys jäi Rocki mängust eemale alkoholiprobleemi tõttu (11)

Kuigi Tartu Rocki korvpallimeeskond alistas Balti liiga pronksiseeria kordusmängus Tampere Pyrintö 74:65, ei teinud Rocki ridades kaasa ka leedulasest tsenter Vilmantas Dilys. Miks?

Kui eile ütles peatreener Gert Kullamäe Postimehele, et leedulasel jäi Soome sõitmata tema otsusel ning mängus mitteosalemise otsustas Dilys, siis täna nõustus Kullamäe pisut saladuseloori kergitama.

Põhjuseks Dilyse alholitarvitamine pärast reedest võidumängu. "Jah, juttudel on tõepõhi all. Kuid ma ei taha enne midagi täpsustada, kui ma pole temaga ja klubi juhtkonnaga rääkinud," oli Kullamäe konkreetne

Õhtulehe esialgsete andmete kohaselt olla Dilys jäänud purjus peaga roolis politseile vahele, aga nüüdseks on selgunud, et need teated ei vasta tõele.

Leedulane on saavutanud korraliku "pahapoisi" imago - alustades tehnilistest vigadest ning lõpetades Rapla mängijale Oliver Metsalule pähesülitamisega. Kullamäe kinnitas, et mehega lihtne pole. "Püüan harjuda selliste jamadega, aga kaua ma seda isa ikka mängin. See pole treeneri töö," ütles ta.

Mis saab Rocki tähtmängijast edasi? "Ma ei taha midagi tormata ega lahmida. Homme kell 10.30 on trenn ja sinna peab ta kohale tulema. Siis vaatame," sõnas Kullamäe.

Kolmapäeval alustab TÜ/Rock meistriliiga veerandfinaalseeriat Valga vastu.