Talisport

Eesti laskesuusakoondise peatreeneriks pürib nelja olümpia kogemusega ameeriklane Jay Hakkinen

Kes saab Eesti laskesuusakoondise uueks peatreeneriks? (3)

LISA KOMMENTAAR

suusatar15. aprill 2014, 19:01
tip on väääääga tihe ja sinna saada hiiiiiiglama raske. meie omad väga tublid, et motti ei kaota
to rman15. aprill 2014, 18:38
ole rahulik. ei ole kõik taustatiimis ja rahas. see on meil popp jutt lihtsalt. 95% on sportlases 3% treeneris ja 2% muudes kysimustes. suusad yksi ei sõida ja pyssid yksi ei lase. ainult nõrkadel on kõik muu syydi. Noored on oma medalid toonud täpselt samade konkurentide - saksa, vene, itaalia jne vastu kui võistlevad täiskasvanud.
RMan15. aprill 2014, 09:15
.......Välistreeneri palkamist pooldab ka noorte ja juunioridega hiilgavate tulemusteni jõudnud Tõnu Pääsuke.
"Ka mulle pakuti peatreeneri kohta, kuid pidasin õigemaks jätkata juunioride koondisega," nentis ta. "Eesmärk on laskesuusatamises keerata täiesti uus lehekülg. Kõigepealt proovime i-le täpi panna, mis on raskem osa kui eelnev. Tuleb leida raha."...............
Pääsuke on kaval-ta teab väga hästi et täiskasvanute koondise treenerina ootaks ees vaid hall argipäev .Treener imesid korda ei saada.Imed sünnivad taustajõudude toel,ehk tipptasemel meditsiin,tipptasemel määrdetiim jne.Seda kõike Eesti laskesuusatajatel pole olnud ega saa olema,mistõttu igaüks saab aru,et treenerist ei sõltu tipptasemel midagi ja pole oluline ,kas treeneriks on Häkkinen,Cakars või Pääsuke.