Madridi Reali ja FC Barcelona duellid on alati tulised. Kindlasti pole erinev ka kolmapäevan Hispaania karikafinaal.Foto: PAUL HANNA
Jalgpall
15. aprill 2014, 14:40

Hispaania karikafinaal Madridi Real – FC Barcelona, kes vajab võitu rohkem? (2)

Kolmapäeva õhtul selgub Hispaania karikavõitja, kui Valencias peetavas finaalmatšis on vastamisi Madridi Real ja FC Barcelona. Kumb kahest kangest vajab võitu rohkem arvestades, et Hispaania meistrivõistluste tiitlisoosikuks on hoopis Madridi Atletico?

Siililegi selge, et kahes kangest on parem Reali olukord. Kui Barcelona kaotas eelmisel nädalal esmalt 0:1 Madridi Atleticole ja siis 0:1 Granadale, millega langeti vastavalt välja Meistrite liigast ja kolmandale kohale Hispaania kõrgliiga tabelis, siis Reali seis on parem: Meistrite liiga hooaeg jätkub poolfinaalidega Müncheni Bayerni vastu ja Atleticost jäädakse La Liga's maha kolme punktiga.

Reali peatreener Carlo Ancelotti tõdes kolmapäevase Hispaania karikafinaali eel, et lisaks karikale on mängus ka teised panused – kumb meeskond saab hooaja lõpusirgeks vaimse eelise?

"Karikafinaali võitjal jagub hooaja lõpusirgel rohkem motivatsiooni ja kirge. Vaimses plaanis on finaal väga tähtis. Aga muidugi on mäng tähtis ka põhjustel, et võime võita kevade esimese tiitli ja kohtume Barcelonaga," rääkis Ancelotti.

Käimasoleva hooaja mõlemad El Clasico'd Hispaania meistrivõistlustel on võitnud Barcelona. Reali eest ei mängi homme vigastuse tõttu kaasa Cristiano Ronaldo.