Korvpall

Kullamäe Dilysest: usun alati, et asi võib paremaks minna (6)

LISA KOMMENTAAR

tartlane 0619. aprill 2014, 06:03
punktiirike. Väga naiselik arvamus. Vilma pärast läksin ikka kole närvi.
Peale Teini-Rocki on meil jälle meeskond, kes suudab kilukarpe nüpeldada. Aga Rocki juhtkonnal puudus igasugune võimalus Vilmat vallandada, kõik sponsorid ja fännid olid selle vastu, see on nüüd ka teada.
Meil siin TARTUS elatakse mõistuse järgi, mitte nagu mõnes muus kohas, mille nimi mul kohe meelde ei tule.
Komme kirjutan mälu järgi, olin ikkagi TÜ mälumangukoondise kapten 5.a. ja siiamaani males mesitrikandidaat. Tuttavad imestavad mul mälu üle, minu arvates on see aga väga halb, pole aega olnud hispaania ja türgi keelt ära õppida, räägin ainult natuke.
Muid muresid nagu polekski, peab uurima kuidas Augustiga on.
......:)18. aprill 2014, 10:49
tartlane on parandamatu.... Võitleb omade eest nagu lõvi. On Sul ikka seda energiat, jagad tarku komme erinevatel teemadel igal pool ja siis hei hopsti soovid jälle kellegagi kangesti tuttavaks saada!
tartlane 0616. aprill 2014, 16:35
Sa oled talsinklane vunts.
Mingi hülgemöla, mentor peab olema .... Kes see mentor antud asjas on? Ptüii.
Igatahes meie SIIN TARTUS pole veel hulluks läinud, k.a. Rocki juhtkond, et võtab meeskonna liidri kergekäeliselt maha, enne vana vaenlasega kohtumisi. Puupea oled, mitte vunts!!!
Küll Vilma veel platsi peal teile näitab!!!!
margus16. aprill 2014, 16:29
Saalomonlikku polnud siin midagi. Lihtsalt anti andeks, sest meest on vaja KML võitmiseks. Kui koduliigas Cramo sugust vastast poleks, siis oleks ta kiirelt koju saadetud.
habe16. aprill 2014, 14:04
Mida, sa, vunts sööd, et sa nii tark oled ;)
Miks sa arvad, et kõike peab ajakirjanduse kaudu kaagutama? - Meest jutud on ikka meestevaheline asi!
vunts16. aprill 2014, 08:45
Õige oleks olnud näidata mehele, et saame ka ilma temata hakkama ja jätta paariks mänguks pingile, praegu käituti aga nagu lapsega. Mentor peab olema valmis ka isiklikuks kaotuseks ja seda tuleb ka kohe välja näidata, muidu efekti ei ole ning kõik jätkub varem või natuke hiljem.