Londoni Arsenal alistas eile Inglismaa kõrgliigas 3:1 West Ham Unitedi ja tõusis tabelis neljandaks, ent Everton võib neist juba täna õhtul taas mööduda. Kes jääb peale hooaja lõpuks?Foto: Kirsty Wigglesworth
Jalgpall
16. aprill 2014, 10:43

Arsenal või Everton - kes pääseb Meistrite liigasse, kes jääb välja?

Inglismaa jalgpalli meistrivõistluste kõrgliigas toimub hooaja lõpufaasile omaselt mitmeid võitlusi - kes tuleb meistriks, kes jääb kõrgliigasse püsima?

Vähetähtis pole ka võitlus neljanda koha nimel, mia löövad Arsenal ja Everton. Neljanda koha omanik tagab järgmiseks hooajaks koha Meistrite liigas, mis on klubidele eluliselt oluline.

Arsenal alistas eile 3:1 West Ham Unitedi ning on nüüd kogunud 34 mängust 67 punkti. Täna Crystal Palace'it võõrustaval Evertonil on üks mäng vähem peetud ja üks punkt vähem. Kui täna tabelis 12. kohal asetsevast Palace'ist jagu saadakse, edestataks Arsenali neli vooru enne lõppu kahe punktiga.

Arsenali ootavad ees kohtumised Hull City (võõrsil), Newcastle Unitedi (kodus), West Bromwich Albioni (kodus) ja Norwich City'ga (võõrsil). Evertoni kalender on keerulisem - pärast tänast kohtutakse Manchester Unitediga (kodus), Southamptoniga (võõrsil), Manchester City'ga (kodus) ja Hull City'ga (võõrsil).