Jalgpall

VIDEO: Tarmo Kink lõi Ungaris kaks väravat, üks ilusam kui teine! (6)

LISA KOMMENTAAR

vutt20. aprill 2014, 11:35
No see karistuslöök käis küll vastu mingit nähtamatut objekti aga sellist penaltit võib ainult kuskil nurgatagustel mängudel praktiseerida.
jah aga20. aprill 2014, 09:51
mida sellise mõttetu uudisega peale hakata. kink on nii vana , et peaks pinsile jääma. pole tast enam mängijat.
hm20. aprill 2014, 02:24
Jah, kohati võiks tõesti lihtsamaid otsuseid vastu võtta, aga ta ongi edev mängija ja usun, et just sellised sooritused annavad talle endale suurima naudingu ning jalgpalli peabki nautima, muidu pole üldse mõtet. Olgugi, et pingil istudes istub ta piltlikult öeldes põrgus, aga põnev elu ongi rollercoaster.
Kingi enesekindlusele on vaja treeneri poolt täielikku usaldust ja vabadust, siis hakkab tulema. Mine tea, kuhu ta Gordon Strachani poolse usaldusega välja tüürinud oleks, sest tegelikult Boro algus oli üsna paljulubav. Aga oleksid on oleksid.
Edu edaspidiseks.
martin20. aprill 2014, 01:23
Poiss kõnnib õhukesel jääl...Üritas seal vahepeal veel mingit trikki teha, kuigi oleks võind sisse lüüa lihtsalt. See pennalt oli ikka väga väga õhukesel jääl, kui vv oleks selle ära võtnud siis treener vist väga sõbralik olnud ei oleks ja mõned järgnevad mängud nühiks pinki. Ma hakkan juba aru saama, miks ta ei suutnud itaalias ja inglismaal läbi lüüa. Ta teeb väga tihti väga omapäraseid otsuseid ja see ongi see nö õhukesel jääl kõndimine, kui õnnestub on tegija aga kui juhtub halvem päev olema siis karistuseks istud päris kaua pingil. Tippliigades selliseid asju ei lubataks, Ungaris tema õnneks aga küll.
Jass20. aprill 2014, 01:12
Vv-l oli kindlasti mõnus tunne peale nii nooblit lollitamist. Veel väravaid!
Jep20. aprill 2014, 00:51
Kuigi koondise eest on ta nii mõnegi ilusa/tähtsa värava löönud, siis minu avates isetseb vahest ehk üle, kuigi kindlasti hea löök on tal jah, hea et mänguaega saab hetkel klubi eest ja ei pea enam pinki nühkima, müõlemad väravad selles mängus- SUPER mõlemal sooritatud standardolukorras tegi väravavahi ****** :)! Loodame koondise kasuks rohkem paremaid sööte ja kindlasti mõnda ussi ristakasse!