Hispaania golfimängija Pablo Larranzabal põgenes kimalaste eest tiiki.Foto: Joshua Paul
Spordivaria
20. aprill 2014, 23:51

VIDEO: Hispaania golfimängija hüppas kimalaste eest põgenedes tiiki! (3)

Kuala Lumpuris peetud golfivõistlus Malaysia Open ei jää meelde mõne oivalise löögi, vaid Hispaania mängija Pablo Larrazabali verdtarretava õnnetuse läbi.

Nimelt kui Larrazabal reedel 14. rajale jõudis, ründas teda ülitige kimalasteparv. Mees sai vänge mürgiga putukatelt üle 20 sutsaka enne, kui hüppas raja kõrval asunud tiiki. Kui hispaanlane tiigist välja õngitseti, tegid arstid talle paar süsti ning mees jätkas võistlust.

"Need putukad olid mesilastest kolm-neli korda suuremad. Täiesti hiiglaslikud. Umbes 30-40 tükki asusid mind ründama ja ma ei teadnud mida teha. Mu abiline käskis minema joosta, aga kimalased püsisid mu kannul.

Siis hüüdsid teised mängijad, et hüppa tiiki. Jooksin veesilma juurde, viskasin punktitabeli käest, võtsin kingad jalast ja hüppasin sisse. See oli mu elu kõige hirmutavam hetk. Ma pole kunagi midagi nii kartnud," rääkis Larrazabal.

"Särk ja müts tuli supluse järel ära visata. Kohtunikud ja arst võtsid mu korraks rajalt maha, tegid paar süsti ning käskisid rahuneda. Pärast süste tundsin end palju paremini ja suutsin mänguga jätkata. Aga kindlasti on mul järgmisel päeval sama rada mängides väga suur hirm naha vahel," rääkis hispaanlane reedel.

Olgu öeldud, et Larrazabal sai hirmust võitu, sest läbis laupäeval 14. raja birdie vääriliselt. Terve turniiri lõpetas ta igati korraliku kaheksanda kohaga, millega teenis 46 872 eurot auhinnaraha.