Juhan MettisFoto: ALDO LUUD
Spordiblogi
21. aprill 2014, 12:00

Nädala ennustus | Kui suur on võimalus, et mõni judoka tuleb EMil 8 hulka? (7)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 21.aprilli valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Milano Emporio Armani andis korvpalli Euroliiga veerandfinaalis Tel Avivi Maccabile küll esimese mängu kaotusega koduväljakueelise ära, ent Kristjan Kangur tõestas taas, et on Euroopa tipptasemel väga vajalik pallur. Eriti tuli see esile Milano võiduga lõppenud teises matšis, kus Eesti koondise kapten tõi 17 minutiga 13 punkti.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Tõstmise olümpiavõitja Jaan Talts palus ennast Eesti olümpiakomitee (EOK) liikmeskonnast välja arvata, põhjuseks rahulolematus organisatsiooni tegevusega. Vanameistri avaldused on reljeefsed, aga ta ei ole ainuke, kes EOK suutlikkust kritiseerib. Põhjuseid on selleks nii palju, et nende analüüsimiseks jääb ühest lehenumbrist väheks. 

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

20% on võimalus, et mõni Eesti judoka jõuab Prantsusmaal nädala lõpus toimuval EMil esikaheksasse. Et viimasel ajal pole ala hiilgavate tulemustega kiidelda saanud, pole mõtet Juhan Mettisele, Künter Rothbergile, Aleksandr Marmeljukile ja Grigori Minaškinile liialt suuri lootusi panna.