Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani tähtsat veerandfinaalmängu Tel Avivi Maccabiga ükski Eesti telekanal otse-eetris ei näita.Foto: LaPresse/Spada
Korvpall
22. aprill 2014, 16:30

PUUST JA PUNASEKS: Miks näitavad nii TV6 kui ka VSB jalgpalli ja Kanguri euromäng otse-eetrisse ei jõua? (11)

Kolmapäeva õhtul toimub Tel Avivis Eesti jaoks ülioluline matš, kui Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani kohtub Euroliiga veerandfinaalseeria neljandas matšis Tel Avivi Maccabiga. Eesti televaatajani mäng otseülekandes paraku ei jõua. Kalev Kruus selgitab, miks nii.

Samaaegselt Maccabi – Milani kossumatšiga toimub ka jalgpalli Meistrite liiga teise poolfinaali Madridi Real – Müncheni Bayern avamäng, mis jõuab nii TV6 kui ka Viasat Sport Balticu otse-eetrisse. Miks ei tehtud nii, et üks kanal näitab jalg- ja teine korvpalli?

VSB spordiajakirjanik Kalev Kruus: "Loomulikult tahtsime nii teha, et TV6 näitab jalgpalli ja VSB korvpalli, ent lepingus näpuga järge ajades selgus, et meil on kohustus jalgpalli Meistrite liigat Viasat Sport Balticu otse-eetris näidata. Lepingut tuleb täita. Korvpalli aga TV6-s näidata ei saa, sest Euroliiga õigused on olemas vaid Viasat Sport Balticu jaoks."

Milano – Maccabi korvpallimatši näitab VSB videolindilt kohe pärast Real – Bayern jalgpallikohtumise lõppu.