Fernando Torres ja GabiFoto: AFP / Scanpix
Jalgpall
22. aprill 2014, 18:01

Madridi Atletico kapten: Parem kui Torres ei alustaks

Madridi Atletico kapten Gabi tõdes intervjuus Hispaania ajakirjale Marca, et parem kui tema väga hea sõber, Chelsea ründaja Fernando Torres täna Meistrite liiga poolfinaalkohtumist nende vastu ei alustaks. 

11aastaselt Atleticos mängima hakanud ning ise klubis kaptenipaela kandnud Torres pole viimasel ajal Chelsea algkoosseisus alustanud, sest vorm pole kiita. 

"Fernando Torres on tohutult mõjukas mängija. See sõltub tema treenerist, kas ta on algkoosseisus või mitte, kuid ma eelistaks, et mitte, sest ta on lõhkuv mängija," rääkis ta. 

Kindlasti on ka lapsepõlveklubi vastu mängimine omamoodi raske, arvas Gabi. "Iga Atletico fänn on tänulik, mida Fernando meie heaks tegi. See mäng on meie jaoks tähtis ning see on tema jaoks kindlasti väga emotsionaalne, kuid platsilt lahkume siiski sõpradena."

Kuna Torrese peamine konkurent Samuel Eto'o on vigastatud, peaks Jose Mourinho hispaanlase siiski algkoosseisu panema.  "Meistrite liiga on iga mängija jaoks suur motivaator. Ma ei väida, et Torres alustab, aga ma ütlen, et ta ei peida meie vestlustes Hispaania jalgpallist kunagi, et ta on suur Atletico toetaja. Aga ta on professionaal. Ma ei kahtlegi, et oma minutite jooksul annab ta Chelseale kõik," rääkis Mourinho.