Aivar Kuusmaa.Foto: STANISLAV MOSHKOV
Korvpall
24. aprill 2014, 08:00

Rapla tahaks Aivar Kuusmaa jätkamist

Üleeile lõppes Rapla korvpalliklubi hooaeg meistriliiga veerandfinaalikaotusega BC Kalev/Cramole, klubi vedaja Jaak Karp jäi Aivar Kuusmaa lühikese peatreeneriperioodiga väga rahule.

"Kindlasti istume ühel hetkel maha ja arutame uue hooaja võimalusi, aga asi on segane, ükski klubi ei tea veel, millised on ta võimalused uuel hooajal," lausus Karp.

"Kuusmaaga jäin väga rahule. Pean tunnistama, et tema tulek tegi meeskonnaga täpselt seda, mida lootsin. Ma ei tundnud ju Kuusmaad kui treenerit, aga ta ületas mu ootusi. Mulle meeldis suhe, mis tal mängijatega kohe tekkis, meeskonna vaimsus.

Vihkan kaotusi, aga säärase mänguga nagu teisipäeval Otepääl pole paha tunne kaotada nii tugevale vastasele nagu Kalev/Cramo. Kõigist õhkus meeletut tahet ja kirge ja näen, et meie meeskond peakski just nii mängima."

Ka Kuusmaa nimetas lühikest Rapla-perioodi meeldivaks: "Tingimused on ideaalilähedased. Mehed saavad tulla viskama, millal tahavad, ja nad kasutavad seda võimalust. Mängijad tahtsid harjutada ja olen rahul agressiivsusega, mille neilt lõpus kätte sain."

Ent edasi? "Minust ei sõltu siin midagi, seoses stipendiumideteemaga võtavad kõik klubid pärast hooaega mõtlemisaja," märkis Kuusmaa.

Karp lausus, et ta ütleks Kuusmaa sügisesele jätkamisele kohe "jaa", kuid Rapla pole seni saanud rahalises plaanis endale ainult meeskonda juhendavat treenerit lubada. Ja Karp ütles, et selle asjaolu taha võib mõndagi kinni jääda.