Milano Emporio Armani peatreener Luca Banchi.Foto: JACK GUEZ
Korvpall
24. aprill 2014, 10:36

Maccabilt sauna saanud Milano peatreener: usun, et olime mänguks valmis

Korvpalli Euroliiga veerandfinaalseeria neljandas mängus Tel Avivi Maccabi vastu viimase veerandaja 10:32 ning terve seeria 1:3 kaotanud Kristjan Kanguri koduklubi Milano Emporio Armani peatreener Luca Banchi ei võtnud allajäämist üleliia traagiliselt.

"Minu eesmärk on, et kõik selles veerandfinaalseerias juhtunu teeks meid paremaks meeskonnaks. Oli fantastiline näha, et meeskond tuli Maccabi koduhalli ja mängis õige suhtumisega. Nüüd peame keskenduma järgmisele eesmärgile, mis on selle taseme säilitamine.

Eelmise 10 hooaja jooksul jõudis Maccabi play-off'i üheksal puhul. Milano jaoks oli see aga esimene kord ning mul on ainult üks eesmärk: olla play-off'is ka järgmisel aastal.

Teadsime, et Maccabi soovib veerandfinaalseeria koduhallis lõpetada. Usun, et olime valmis. Teadsime kohe pärast poolajal riietusruumi minekut (Milano juhtis siis 43:35 – toim), et vaheaeg on meie vastase jaoks suureks plussiks. Eeldasin, et me jätkame tugevalt ja võideldes ning ei anna alla," rääkis Banchi.

Tõde oli siiski teistsugune. Pärast vaheaega mängis Milano edu kiiresti maha ning viimast veerandaega alustati Milano 56:54 eduseisust. Viimase veerandaja kaotas Milano 10:32 ja terve mängu 66:86.