Foto: TEET MALSROOS
Jalgpall
26. aprill 2014, 09:00

Zahovaiko hooaeg läbi – mis saab Sillamäest?

Sillamäe Kalevi jalgpalliklubi kaptenile Vjatšeslav Zahovaikole tehti reedel põlveoperatsioon ning pallur on sunnitud hooaja lõpetama.

"Sain eelmisel nädalal ühel esimesel murutreeningul põlve ristatisidemete rebendi," ütles 31aastane Zahovaiko venekeelsele Delfile. Tegemist on kõige enamlevinud traumaga, operatsiooni teinud Eesti meeskonna arst Kaspar Rõivassepp kinnitas, et taastumiseks võib kuluda kuni kuus kuud. See tähendab, et tänavu neli väravat löönud Zahovaiko hooaeg on sama hästi kui lõppenud.

"Ta oli meeskonnas ikka tõsine liider, kes hoidis meeskonda koos ja andis enesekindlust," arvas täna Sillamäega kohtuva Tallinna Flora peatreener Norbert Hurt. "Mängijad ei tunne end enam nii kindlalt ja uus liidergi on raske tekkima," sõnas ta.

Hetkel meistriliiga tabelit juhtivale Sillamäe Kalevile on kapteni vigastus sellel nädalal juba teiseks tagasilöögiks.

Teisipäeval imbus meediasse uudis, et senine peatreener Sergei Ratnikov on klubist lahkunud, platsi ääres seisab nüüdsest senine abitreener, 73aastane Vadim Dobiža.

Sillamäe kannul on kibedalt ka Tallinna konkurendid Flora, Kalju ja Infonet, kõigil on koos 17 punkti. Kas probleemid võivad liiderklubi kukutada? "See pole meie töö, et seda hinnata. Aeg näitab," jäi Hurt diplomaatiliseks.

"Ma ei tea, mida see mänguks tähendada võib, kuid mis täpselt saab, see selgub. Jooniseid ka üleöö ei muudeta. Meie asi on ikkagi minna mängule kindla valmisolekuga, ükskõik, kes vastas on," ütles ta.

Eile peeti üks meistriliiga kohtumine, Infonet alistas 6:0 Tallinna Kalevi.