Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf.Foto: ARNO SAAR
Korvpall
27. aprill 2014, 17:54

VIDEO | Kalle Klandorf: Meie eesmärk on medal! (5)

Eesti nelja parema korvpalliklubi peatreenerid rääkisid teisipäeval algavate meistriliiga poolfinaalide eel oma ootustest. Tallinna Kalevi juhendaja Kalle Klandorf teatas otse: eesmärk on medal!

"Mis värvi, seda ma veel ei ütle, sest mängud pole veel alanud. Aga arvan, et nii meeskond toetajad kui ma ise kah oleme medali ära teeninud," lausus Kladorf.

"Sel aastal on see täiesti võimalik, meeskond on tahtmist täis ja näitasime, et suudame olulised mängud enda kasuks kallutada, nii et miks mitte!"

Klandorfi sõnul on vastu astuval Tartu Rockil õigus kuulutada, et tahab poolfinaalseeriat 3:0 võita, sest nood on sel hooajal tõesti hästi mänginud. "Aga meil on igal aastal õnnestunud mõnes mängus Rocki võita ja püüame ka sel aastal."

Kui üle kahe võidu ei saada, tähendaks see ikkagi kolmanda koha seeriat ja medalisoovi korral pronksmedalit. "Sõber juba teatas, et võidab Cramo ära, eks mängime siis Cramoga pronksiseeriat. Aga kui ta juba Sõbrale kaotab, võib ka mulle kaotada," muheles heatujuline Klandorf lõpetuseks.