Jose Mourinho (paremal) mängis oma Liverpooli kolleegi Brendan Rodgersi selgelt üleFoto: DARREN STAPLES
Jalgpall
27. aprill 2014, 18:49

Mourinho pärast võitu Liverpooli üle: meil pole midagi tähistada (1)

Londoni Chelsea alistas Inglise kõrgliigas 2:0 Liverpooli, kuid meeskonna peatreener Jose Mourinho kohtumise järel just üleliia rõõmus ei olnud.

Chelsea jääb kaks vooru enne lõppu Liverpoolist maha kahe punktiga, kaks mängu vähem pidanud Manchester City jääb Chelseast maha omakorda nelja punktiga. Seega on Mourinho arvates kõik trumbid ikkagi nende klubide käes.

 "Nüüd võime öelda, et oleme võitnud meistrite vastu mõlemad mängud. Kui meistriks tuleb Liverpool, oleme nende vastu võitnud mõlemad mängud. Kui meistriks tuleb City, oleme nende vastu võitnud mõlemad mängud."

"Meistriks tuleb City või Liverpool, nii et meil pole põhjust midagi tähistada."

"Paljud inimesed ootasid muidugi, et me tuleme siia ja kaotame 0:3 või 0:5 nagu kõik ülejäänud. Paljud arvasid, et taolise tulemuse saavutamine on võimatu."

"Kuid poisid tegid hämmastava esituse, nii et ma olen nende ja fännide üle väga õnnelik. See on just see võitlusvaim, mida me alati Chelsea jalgpalliklubilt ootame."

"Meil on nüüd vaja vaid üht punkti, et hooaeg kolmandana lõpetada. Kokkuvõttes on see olnud hea hooaeg ja meeskond on palju arenenud."