Kas Lissabonis peetavas Meistrite liiga finaalis võivad kohtuda Madridi Real ja Madridi Atletico. Muidugi võivad. See on isegi kõige tõenäolisem variant!Foto: Oscar Gonzalez/NurPhoto/SIPA
Spordiblogi
28. aprill 2014, 10:54

Nädala ennustus | Kui suur on võimalus, et Meistrite liiga finaali jõuavad kaks Madridi klubi? (2)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 28. aprilli valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Eesti alla 20aastaste võrkpallikoondis sai küll Venemaa käest 0:3kaotuse, kuid näitas, et maailmameistritega võib mängida küll. Lisaks tagasid noored endale pääsu juulikuisele EM-lisavalikturniirile ehk noored poisid ei saa suve Viru keskuses tšillides raisata, vaid askeldavad trennis.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Eesti judokoondis, mis veel sajandi algul tõi meile kolm olümpiapronksi, on nüüd sügavamas mõõnas kui McDonaldsi müügitulemused Venemaal. Euroopa meistrivõistlustel said eestlased nelja peale vaid ühe võidu. Kõik peale Künter Rothbergi kaotasid juba avaringis.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

35% on tõenäosus, et jalgpalli Meistrite liiga võitja selgitamine on sel aastal Madridi siseasi. Poolfinaalide korduskohtumistes on favoriidi seisuses nii Hispaania pealinna kuninglik klubi Real (kaitseb meeskonnakaaslastega Bayerni vastu 1:0 eduseisu - 65%) kui ka nende vihane liigarivaal Atletico (vajab chelsea elu põrguks tegemiseks võõrsil löödud väravat).