Tartu Tammeka peatreener Indrek Koser.Foto: jktammeka.ee
Jalgpall
29. aprill 2014, 12:22

Kaljule 0:6 kaotanud Tammeka peatreener: esiviisikult punktide võtmine on reaalne (1)

Viimasel hetkel enne hooaja algust ikkagi jalgpalli Eesti meistriliigas mängima hakanud Tartu Tammeka on kaheksa mänguga kogunud neli punkti. Esmaspäeval kaotati 0:6 Nõmme Kaljule, aga peatreener Indrek Koser meelt ei heida.

"Arvan, et miinimumeesmärgi oleme avaringis täitnud – Kalevi ja Jõhvi käest oleme neli punkti saanud. Aga kuskil mujalt ei ole neid võtnud ja rahul kindlasti olla ei saa. Edaspidi tuleb igas ringis võtta punkte Paidelt, miks mitte ka Narva Transilt ja võib-olla ka viielt tugevalt," sõnas Tammeka juhendaja.

Kas esiviisikult (Kalju, Flora, Sillamäe, Levadia, Infonet) punktide võtmine on Tammekale üldse reaalne? Avaringis kaotati neile viis mängu väravate vahega 0:19, kusjuures vaid korra oli kaotus väiksem kui kolmeväravaline (0:2 Levadiale)?

Koser arvab, et on: "Selleks on lihtsalt väga palju õnne vaja. Kindlasti läheb meie esitus iga mänguga paremaks. Hooaja alguses on pidev meistriliigas mängimine paljude meie jalgpallurite jaoks uus kogemus."

Tammeka üks kogenumaid mängijaid Mikk Valtna möönab, et hooajaks valmistumine oli klubis valitsenud ebakindluse tõttu väga heitlik. "Alles veebruaris hakkasime harjutama. Joosta jõuame, aga kokkumäng jätab soovida. Eks hooaja lõpus näeb, kuidas füüsiliselt kestame. Praegu igatahes jaksame."

Sarnaselt peatreener Koserile kinnitas ka Valtna, et püssi põõsasse ei visata. Isegi mitte 0:6 kaotuse järel. "Ei teki lootusetuse tunnet. Aastad on näidanud ju, et sometimes lose, but always win (vahel kaotad, aga alati võidad – toim)!"