Michael Schumacheri mänedžer Sabine KehmFoto: PAUL ZINKEN PAUL ZINKEN
Auto-Moto uudised
29. aprill 2014, 16:47

Schumacheri mänedžer avaldas meedia suhtes nördimust (3)

Läinud nädalal meediasse lekkinud kõmu vormelitäht Michael Schumacheri koomast ärkamisest osutusid valeks. Tema mänedžer Sabine Kehm väljendas ajalehes Kölni Express nördimust ning tõdes, et pole meediaga kaks nädalat suhelnud.

Eelmisel nädalal avaldasid mitmed väljaanded uudise, et endise Ferrari ja Mercedese vormelisõitja mänedžer olevat RTLile öelnud, et Schumacher on 17 nädalat väldanud koomast ärganud ning ära tundnud oma naise. Esimesena avaldati selline uudis Hispaanias, kuid info levis õige pea üle kogu maailma. Peagi lükkas Saksamaa ajalehe BIld ajakirjanik Nicola Pohl info ümber.

"Vabandust, aga need Hispaaniast tulnud kuuldused ei vasta tõele. Kehm just kirjutas mulle, et ta ei ole midagi sellist RTLile kinnitanud." ütles ta reedel. 

Kehm ise kuni eilseni väiteid ei kommenteerinud, kuid ütles nüüd, et pärast kaks nädalat tagasi toimunud ARD jutusaadet pole ta Michael Schumacherist kellegagi rääkinud.

Schumacher lõi 29. detsembril Meribeli suusakuurordis suusatades pea vastu kivi niivõrd raskelt ära, et langes koomasse. Viimase info kohaselt oli vormelilegendi seisund stabiilne. Uut infot tema tervise kohta pole.