Müncheni Bayern vs. Madridi Real Foto: JOHN MACDOUGALL
Jalgpall
29. aprill 2014, 23:45

GALERII: Madridi Real hävitas võõrsil Müncheni Bayerni! (11)

Meistrite liiga esimeseks finalistiks tuli võimsa mänguga Madridi Real, kes täna alistas võõrsil Sergio Ramose ja Cristiano Ronaldo väravatest 4:0 Müncheni Bayerni. Avamängu oli Real võitnud 1:0 ja pääses seega kindlalt finaali.
23:43
ottjarvela

Müncheni Bayern polnud mitte kunagi varem koduplatsil eurosarjamängu 4 või enama väravaga kaotanud. Piinlik.

23:42
ottjarvela

Lisaks 1/2-finaalile kaotas Bayern 0:4 kolakaga ka mitteametliku tiitli "maailma parim jalgpallimeeskond". Parim 0:4 kolki ei saa.

23:40

Tehtud! Real on kokkuvõttes 5:0 võiduga Meistrite liiga finaalis!

23:39
Armen

It's a f*cking masacre!!!

23:39
Jss

Portugali kohtunik ja Reali võtmemängija ka Portugalist, kukkumine oli imelik ...

23:37
Viljar Voog

Krissu-Ronnu!

Mees lööb 18 meetrilt karistuslöögi murumadalalt. Müür hüppab üles ja Neueril pole võimalustki 0:4

23:34
marguskiiver

Kas Ronaldol tuleb meistrite liiga finaali ajaks ka uus facelift välja? #facelift

23:32
ChampionsLeague

Kui uskuda kõikvõimsat interneti, on Allianz Arena platsipikkus 111 meetrit ehk Sergio Ramose kaks väravat sörkides kaitsest ründesse ja tagasi olid viis protsenti tema mängus läbitud distantsist!

STATS: @SergioRamos scored twice, covered 8.38km and completed 14 passes. #UCL

23:28
martkase

Kui Guardiola ja Bayern Saksa karikafinaalis kaotavad Dortmundile, siis Guardiola hakkab vast uut tööd otsima. Jalgpalli saab suuri mänge võita ainult nii, kui mängijad usuvad treeneri süsteemi ja persooni. Olenemata oskustest.

23:25

Kümme minutit matši lõpuni ehk Bayern vajab väravaid tihedamini kui keskmise Eesti erakonna pressiteenistus jõuab valimisperioodil pressiteateid vorpida!

23:23
Viljar Voog

Ancelotti mõistus tuli koju ja Ramose kaabutrikki me täna ei näe: :( :) ehk mees osaleb kindlasti ka finaalmängus! Varane mängus.

23:20
Armen

Ainus, millega Ribery täna silma jäi on tema bitch slap Carvajal'le

23:20
Viljar Voog

Kuigi mängu lõpuni on aega veel 20 minutit võib vast väita, et Meistrite liiga vahetab jätkuvalt iga aasta armukest. Bayerni šansid esimese meekonnana tiitlit kaitsta tundusid poolfinaalpaare loosides nõnda head, ent nagu teadis juba Monthy Python: mitte keegi ei oota Hispaania inkvisitsiooni!

23:13
Armen

Bayerni viga on tõesti Pep, kuna tema ütles täna, et jalgpalli point on palli vallata. Normaalne inimene teab ikka, et point on väravaid lüüa.

23:12
osokas

Ma joon saksa õlut küll, aga millegipärast olen jalgpalli vaadates hispaanlaste poole peal. Eriti veel siis, kui nad võidavad.

23:09

Robben tekitab Bayernile parima võimaluse, kuid löök on õrn nagu Bayerni enda mäng ning raame see ei taba. Aeg tiksub armutult ning Pep Guardiolal ei jää varsti vast enam muud üle, kui ise platsile joosta...

23:07
HH

Kuradi Guardiola on Bayernile Barca mängustiili sealt katalooniast kaasa toonud mingi söötmine käib koguage ainult värava poole üldse ei vaadata. Eelmine aasta oli Bayerni mäng nauditav.ilus ründav jalgpall.

23:05
Assembly_House

Ka homme teeb Õhtuleht Meistrite liiga poolfinaalist tekstipõhise otseülekande ja kõik, kes volbrit ei tähista, on meie sekka oodatud. Eelvaateks väikene Twitteri-huumor, mis tuletab meelde, et Chelsea ei mängi mitte ainult Euroopa vaid ka Inglismaa meistritiitlile.

Either Jose Mourinho has been in Norwich or this was done by the one Chelsea fan on our staff! #witty http://t.co/F7IlA5nkPU

22:58
Viljar Voog

Jaburalt naljakad numbrid: Real tegi esimesel poolajal kokku kolm pallipuudet Bayerni karistusalas, millest kõik kolm on olnud ka väravad. Jumal tänatud, et Bale ja Ronaldo nii kaugelt üritasid - ei rikkunud ideaalset statistikat!

22:57
Armen

Sergio Ramos on teine hispaalane (peale Raul'i), kes on Bayernile ühes mängus löönud 2 väravat meistriteliiga mängus.

Loe rohkem