Atletico tähistabFoto: STEFAN WERMUTH
Jalgpall
30. aprill 2014, 23:39

Atletico tuuseldas Chelseat ja Meistrite liiga finaal on Madridi siseasi! (8)

Jalgpalli Meistrite liigas selgus täna õhtul teine finalist, kui Stamford Bridge'i staadionil läksid vastamisi Londoni Chelsea ja Madridi Atletico. Avavaatus oli lõppenud 0:0 viigiga, täna aga jäi peale Diego Simeone taktikaline geniaalsus, kui Atletico võitis kohtumise 3:1 ning pääses finaali, kus on ees ootamas teine Madridi klubi Real.

Mõlemal meeskonnal on selja taga tegus nädalavahetus - Atletico sai koduliigas üheksanda järjestikuse võidu ja püsib kindlalt tiitlikursil, Chelsea alistas 2:0 Liverpooli ja kärpis sellega jõudsalt punasärkide võimalusi üle paljude aastate taas Inglismaa meistritena triumfeerida.

Koosseise vaadates on suuremad mured Mourinhol ja Chelseal - kui Atleticol jääb põhimeestest eemale vaid mängukeeldu kandev poolkaitsja Gabi, siis Chelseal ei saa kindlasti kaasa teha keskpoolikud Frank Lampard, John Obi Mikel (mängukeeld) ja Nemanja Matic (esindanud sel hooajal Meistrite liigas teist klubi) ning ääreründaja Mohamed Salah (esindanud teist klubi). Petr Cech, John Terry, Samuel Eto'o ja Eden Hazard on kimpus vigastustega ning nende meeste osalemine on tugeva küsimärgi all.

Statistika peaks aga andma teatud eelise Chelseale - sinisärgid pole Meistrite liigas Hispaania klubidele kaotanud 16-s viimases kohtumises (6 võitu, 10 viiki), lisaks on kodustaadionil võidetud viis viimast Meistrite liiga play-off mängu.

Samal ajal on Atletico ainus klubi, kes pole tänavu Meistrite liigas kaotanud ainsatki matši (8 võitu, 3 viiki), seega on loodud kõik eeldused suurepäraseks ja ettearvamatu stsenaariumiga jalgpalliõhtuks!

23:39

Kohtumine on lõppenud Atletico 3:1 võiduga ja nii on Meistrite liiga finaal Madridi siseasi

23:33

90 minutit on täis tiksunud ja mängu saatus on selge

23:28

Turani tabamus:

 

23:21

Turani tabamus:

 

23:19
Armen

Huvitav, mis tunne on neli aastat järjest poolfinaalis kaotada?

Vihje siis Jose Mourinhole...

23:16

Arda Turan tabab esmalt latti, saab aga tagasipõrkunud pallile esimesena jaole ja enam ei eksi. Chelsea vajab 20 minutiga 3 (loe: kolme) väravat. Oleme ausad: see oleks ime.

23:15

3:1! Arda Turan!

23:14

Diego Costa penalti:

 

23:10

Kas Demba Ba teeb seda jälle? Senegali kesktormaja platsile, Fernando Torres välja

23:09

Post! Chelsea viigivärav on väga lähedal, kuid David Luizi pealöök raksub postis

23:04

Diego Costa sätib tükk aega palli penaltipunktile, saab kohtunikult kollase kaardigi, kuid kihutab nahkkera lõpuks vihaga lati alla. Chelseal aega 30 minutit, et lüüa kaks väravat. Raske, väga raske...

23:02

Äsja platsile pääsenud Eto'o teeb karistusalas asjatu vea ja Atleticole penalti!

22:57

Chelsea vahetab: kaitsja Ashley Cole välja, vigastusest paranenud ründaja Samuel Eto'o platsile. Mourinho peab hakkama vaikselt riske võtma.

22:56

Kohe poolaja alguses saab pääseb healt positsioonilt löögile Arda Turan, Schwarzer tõrjub. Chelsea poolelt vastab John Terry, nüüd näitab tõrjeoskust Courtois!

22:52

Teine poolaeg on alanud!

22:51

Adrian Lopeze viigivärav:

 

22:34

Sellega on esimene poolaeg ka lõppenud

22:34

Chelsea kaitse käriseb nagu vanaisa vanad püksid ning Adrian Lopez saab palli puuri kihutada. Olukord kohe pea pea: finaali pääseks hetkel Atletico, Chelsea vajab väravat.

22:32

1:1 Atletico viigistab! Adrian Lopez!

22:30

Torrese värav, mis hetkeseisuga viiks finaali Chelsea:

 

Loe rohkem