Vormel 1

20 aastat traagilisest võidusõidust: Ayrton Senna – võib-olla ajaloo parim, kindlasti legendaarseim (15)

LISA KOMMENTAAR

to 1232. mai 2014, 10:52
Saage sellest tühikargajast üle juba. Schumaher ikka suht tühi koht Sennaga võrreldes.
ee..2. mai 2014, 09:39
218km/h... tamburello kurv oli selle raja kiireim lõik mis läbiti täisgaasiga keskeltläbi 185miili tunnis, ehk siis umbes 300km/h. Telemeetria andmeid ei saa selles kohas eriliselt tõepähe võtta kuna need olid kohe pärast avariid juba võltsitud (mustade kastide sisu muudeti ja selle kohta on ka kohtuotsus olemas)
to James1. mai 2014, 16:07
Pls ära aja paska. Schumi võidud tulid just tänu sellele, et tegi meeskonnaga massiivset tööd. Kui ta ferrusse läks, siis oli see masin hunnik p4ska. Peale 24/7 rasket arendustööd saadi super masin valmis ja istuti pähe lihtsalt kõigile. Tänapäeval pole F1 ainult väike mootorijubin ning 4 ratast. Pead ikka tööd ka tegema korralikult ise kui võita tahad.
Ja hea sõitja ei sõida ennast surnuks, nii et polnud ta nii hea midagi. Jahutakse lihtsalt sellepärast temast, et surnud on. Statistika räägib siiski midagi muud
asd1. mai 2014, 16:04
Sellepärast jahutakse temast, et suri noorelt. Oleks elus, siis oleks kõigil suht pohhui temast.
James1. mai 2014, 14:34
Senna ajastu staarid olid ikka kõvasti paremad sõitjad kui praegused:)Hetke sõitjatest saaks Senna ajastus hakkama ainult Hamilton ja Alonso.Sellelajal võideti tiitlied peaaegu alati viimasel etapil.Tiitlit jahtis vähemalt 4-5 meest.Vettel on oma tiitlid tänapäeval ainult tunduvalt parema autoga saanud.Samamoodi ka Schumacher sajandi alguses:) Mis viga võita kui sinu auto on teistest mäekõrguselt üle:)Vanasti käis ikka võitlus iga meetri pärast:)Nüüd on aga f1 oma idiootsete reeglitega rikutud:)
khmm1. mai 2014, 13:52
Mingi needuse niit jookseb mitmest sõidumehest läbi. Kui mitte sõidurajal ei juhtu, siis juhtub see kuskil mujal.
Kodanik.1. mai 2014, 13:27
Senna oli täiesti tavaline sita_ea, surnutest küll halvasti ei räägita kuid temale oli F1 kõik lubatud, tema oli kuningas ja tegi mis tahtis. Rajal oli mees kohutava iseloomuga. Vaadake kasvõi videosi kuidas ta sõitis kui tema seljataga olid kiiremad mehed ja kui keegi tegi riskantse manöövri siis oli Senna see mees kes läks ja riidles.
Sai piisavalt tol ajal F1 vaadatud. ...ja tõsi ta on, et siis oli tegemist võidusõidu kuningliku sarjaga ja võitlus käis mees-mehe vastu ja mees roolis üritas neid masinadi taltsutada. Praegune F1 on naljanumber ja laste võidusõidu sari.
to G 1. mai 2014, 11:54
eriline jobu oled, suurt midagi sa vormel-1-st ei tea
Villu1. mai 2014, 11:48
Kui mina kord koonduslaagri juhatajaks saan, on sinna eriti oodatud kõik sõna "legendaarne" liigtarvitajad, sealhulgas siis vist kõiki Õhtulehe töötajaid. Jaksu!
G1. mai 2014, 11:39
Hea näide Scumi headusest on mootorratturi teelt välja puksimine, talle abi osutamata. Tundis jälle naudingut võidust. Hea, et ellu jäi, nüüd saab kohtupingis jälle ennast õigustada kui rääkida suudab.
G1. mai 2014, 11:35
Parimad ju olidki Prost ja Senna!!! Viimaste aastate sõitjate hulgas on ka häid sõitjaid (Hämilton...) kuid suuremalt jaolt on arvutimängude mängijad, tiimikorralduste täitjad ja lahedama tööga palgatöölised! Schumaher on esikumnest ikka väga kaugel. See mida see ennasttäis tüüp näidata üritas oli hale nali. Meeldida võis see vaid nendele kes ei naudi häid momente ega -sõitjaid ja nendele kes on nõus medaleid ostma.
jah1. mai 2014, 11:16
vaatasin seda ülekannet kus ta oma elu kaotas..kaastunne.
surmakummardajate kultuur1. mai 2014, 10:33
Surnud on ju alati natuke paremad kui elusad inimesed kaspole? Neil pole enam oma arvamust ja seisukohti ja üldse... death rules & tragedy sells!