Russell Westbrook oli pidurdamatuFoto: Alonzo J. Adams
Korvpall
4. mai 2014, 10:22

VIDEOD: Thunder, Clippers ja Pacers kallutasid otsutavad mängud enda kasuks

NBAs on selja taga tõeline põnevusöö: otsustavas seitsmendas mängus selgitasid play-offide teise ringi pääsejad Oklahoma City Thunder - Memphis Grizzlies, Los Angeles Clippers - Golden State Warriors ja Indiana Pacers - Atlanta Hawks. Kõigis kolmes paaris võtsid viimaks oma kõrgemat asetust omanud meeskonnad.

Thunderi 120:109 võidumängus säras taaskord superduo Kevin Durant - Russell Westrbrook: Durant viskas 33 punkti, Westrbrook lisas 27 silma, 10 lauapalli ja 16 resultatiivset söötu, saades nii teiseks mängijaks pärast Rajon Rondot, kes on teinud seitsmendas play-off mängus kolmikduubli.

 

Clippers pidi Warriorsiga kõvasti vaeva nägema, kuid lõpuks võeti siiski 126:121 võit. Blake Griffin oli võitjate resultatiivseim 24 punktiga, Chris Paul lisas 22 punkti ja 14 korvisöötu ning DeAndre Jordan 15 punkti ja 18 lauapalli. Järgmises ringis kohtuvadki Clippers ja Thunder omavahel.

Idakonverentsi põhiturniiri parim meeskond Indiana Pacers alistas Paul George'i 30 punkti toel Atlanta Hawksi 90:82 ja pääses lõpuks teise ringi, kus kohtutakse Washington Wizardsiga.