Egle Eller-NabiFoto: ARNO SAAR
Spordivaria
5. mai 2014, 19:04

Ott Kiivikas, Endla Vaher ja Egle Eller-Nabi võidutsesid Balti matšil (18)

Riias peetud üheksas kulturismi ja fitnessi Balti matš olid eestlaste jaoks edukas: võitjateks tulid Ott Kiivikas kulturismis, Endla Vaher fitnessis ning Egle Eller-Nabi bikiinifitnessis.

Lisaks Balti matšile toimusid ka Läti lahtised meistrivõistlused. Eestist oli kahel võistlusel osalemas 30 sportlast ning ühtekokku toodi koju 3 kulda, 6 hõbedat ja 5 pronksi!

Oma kategooria võidud said Egle Eller-Nabi, Endla Vaher ja Ott Kiivikas, hõbedale tulid Leona Tsõmboljuk, Kristina Nuut, Rainer Palm, Janar Rückenberg, Darola Kruusik, Kristina Aleksejeva ning pronksile Anastasia Dvorkina, Tatjana Kreit, Johanna Lond, Siim Kelner ja Reet Reimets.

15.-18. maini toimuvad Hispaanias kulturismi ja fitnessi Euroopa meistrivõistlused, kus Eestit esindavad Janika Aavamägi, Tatjana Kurilova, Kristina Nuut, Aleksandra Laer, Endla Vaher, Johanna Lond, Siim Kelner, Nikita Dvorkin, Darola Kruusik, Anastasija Žerdetskaja, Esta Pilt, Raigo Kuusnõmm, Rain Kuusnõmm, Imre Vähi, Janar Rückenberg, Ott Kiivikas, Reet Reimets ja Egle Eller-Nabi.