Rein TaaramäeFoto: Laurent Rebours
Spordiblogi
5. mai 2014, 12:00

Nädala pluss | Taaramäe vahvad sõidud lubavad põnevat Prantsusmaa velotuuri! (1)

Õhtulehe sporditoimetus võtab igal esmaspäeval kokku möödunud seitse päeva (Eesti) spordis jagades välja nädala plussi ja miinuse. Lisaks vaatame alanud nädalale otsa mõne ennustuse läbi. Meie 5. mai valik:

LÄINUD NÄDALA PLUSS

Vader on tagasi! Terviseprobleemid seljatanud Rein Taaramäe  vahva sõit Türgi velotuuril tõi meelde selle elevuse ja ärevuse, millega sai vaadatud 2011. ja 2012. aasta Tour de France’i mägietappe. Etapivõit ja kolm liidrisärgis veedetud päeva lubavad tänavust Tour’i põnevusega Taaramäele on stardis ju ka Tanel Kangert.

LÄINUD NÄDALA MIINUS

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 23) alustas liivaväljakute hooaega Estorilis ilusa võiduga Yvonne Meusburgeri (WTA 38) üle, seejärel aga kaotas Irina-Camelia Begu’le (WTA 117). Nädala lõpus sai Kanepi Madridi turniir avaringis lüüa Alison Riske (WTA 46) käest. Prantsusmaa lahtised lähenevad, aga Kanepi on viiest liival matšist võitnud vaid kaks.

ALANUD NÄDALA ENNUSTUS

35% on tõenäosus, et Ragnar Klavani koduklubi FC Augsburg võidab Saksamaa
Bundesligas 7. koha ja jõuab Euroopa liigasse. Selleks peab 1) Augsburg alistama viimases voorus Frankfurti Eintrachti ja Mainz mitte alistama Hamburgi või 2) Augsburg mitte Eintrachtile kaotama ja Mainz peab alla vanduma Hamburgile. Pöidlad pihku!