Auto-Moto uudised

FOTOD: Uus driftijate põlvkond tegi Suurhalli parklas vanadele tegijatele tuule alla (3)

LISA KOMMENTAAR

Oksele ajab, et sellised on inimesed on meie kaasmaalased!6. mai 2014, 09:41
"vanduma võtab / 11:03, 5. mai 2014
selline reostamine.
Samuti võiks maksuamet uurida, mis asjaoludel mõni firma rahastab driftimisautosid."
Tere, sina kes sa oled tüüpiline eestlane, sa tahad kõikidele halba ja on kade kui kellegil läheb paremini kui sul.
Kui sul on kade meel kuidas raha "raisatakse" driftimise peale.
Kuidas sinust jõukamad inimesed elavad siis ole palun hea ja tee endale ja teistele inimestele teene ja koli eestist ära. Näiteks idanaabrite juures on sinusuguste inimeste koht, nad võtavad heameelega sinusuguseid vastu.
Ma teeks su ülemusele ettepaneku, et vähendada su palka poole võrra ja poole palgast annetaks heategevuseks, et meil riigis kasvakasid ikka head ja korralikud inimesed.
Ma arvan, et sulle tuleks sellisel juhul lastekaitse ja autorikaitse koju saata, kes vaataks üle mis faile sa enda arvutis hoiad! Kas kõik pildid ikka on seaduslikud või mitte, ning kas kõik programmid mis sul arvutis on kas oled nende eest ikka maksnud. Sest teatavasti on piraat tarkvara omamine EESTIS keelatud. Ära ei saa ka unustustada muusikat ja filme mida oled kunagi enda arvutisse tõmmanud.
Ja mis puutub reostamisse siis ole palun hea ja hoia kõik oma metaan endale! Sest mõtle kui palju sa enda metaaniga meie õhku saastad!
Nojah5. mai 2014, 12:25
Mis see maksuameti asi on mis asjaolduel mõni firma rahastab driftimisautosi? minu teada on asi seaduslik kuna seda tehakse siiski kinnisel rajal või mis?
vanduma võtab5. mai 2014, 11:03
selline reostamine.
Samuti võiks maksuamet uurida, mis asjaoludel mõni firma rahastab driftimisautosid.