Andrei OjametsFoto: Mati Hiis
Võrkpall
5. mai 2014, 16:16

KÄED LÖÖDUD: Andrei Ojamets jätkab Tartu võrkpallimeeskonna peatreenerina

Täna istusid ühise laua taga Tartu võrkpalliklubi juhatus ning peatreener Andrei Ojamets ning koos võeti vastu otsus, et järgnevale hooajale ning ka eurosarjale lähevad valitsevad Eesti meistrid vastu Ojametsa juhtimise all.

"Siht on võetud ja Andrei on pealik,“ sõnas klubi juhatusse kuuluv Alari Jõesaar, et Ojametsaga jõuti täna jätkamise osas kokkuleppele. "Andrei hakkab nüüd mõtlema, mis ta meeskonnast tahab, ja meie hakkame mõtlema eurosarjateemat,“ lisas ta. Eesti meistiklubina on Tartul õigus mängida tugevuselt teises eurosarjas ehk CEV Cupil, mille tänavusel hooajal võitis Ardo Kreegi koduklubi Pariisi Volley.

Jõesaare sõnul tuleb asjaajajatel nüüd keskenduda sponsorrahade leidmisele ning siis saab otsustada, kas Ojamets saab enda käsutusse 12 võrdse tasemega mängijat või minnakse eurosarja sisaldavale hooajale vastu väiksema põhituumikuga.  "Eks palju asju sõltub sellest, mis saab stipendiumitest. Ma jõuan ikka sinna tagasi, et ootame ära, mis riik teeb,“ sõnas Jõesaar, et stipendiumide maksmise keelustamine võib spordiklubide rahakottidele anda väga valusa hoobi.