Crystal Palace 3:3 LiverpoolFoto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
6. mai 2014, 00:01

GALERII: Liverpooli tiitlišansid said kindlast eduseisust hirmsa löögi

Crystal Palace'i vutimeeskond suutis kodustaadionil 0:3 kaotuseisust viigistada Liverpooli meestega ning Biitlite kodulinna klubi võimalused lõpetada tänavune hooaeg Inglismaa meistritena said tõsise löögi.

Liverpool tundus mängus Crystal Palace'iga kindla võidu poole purjetavat kui avatunniga mingi Londonis 3:0 juhtima. Joe Alleni, Daniel Sturridge'i ja Luis Suarezi väravatele vastasid teise poolaja keskpaigal aga kodumeeskonna poolt Damien Delaney ning Dwight Gayle (2tk) ning mängu lõpuminutitel vedas Liverpoolil, et kojusõiduks ükski punkt kaasa saadi.

Liverpool tõusis viigiga taas koduse liiga tippu, ent Manchester City'l on ühe vähempeetud mänguga üks punkt vähem ja väravatevahe konkurentidest kõvasti parem ehk kui Manchesteri klubi ei kaota viimase kahe matšiga punkte, reisib tiitel Manchesteri.

Kolmandana on tiitlijahis šanss ka Chelsea meeskonnal, et nemad vajavad, et City kaotaks vähemalt ühe matši ja lepiks teises maksimaalselt viigiga ning et Liverpoolgi kaotaks oma viimase kohtumise Newcastle'i vastu – puhtalt teoreetiline võimalus.