On väga tõenäoline, et Ryan Giggs pärast tänast Manchester Unitedi mängusärki enam selga ei tõmbaFoto: PATRIK STOLLARZ
Jalgpall
6. mai 2014, 19:36

Mitmed Man Unitedi legendid jätavad täna kodupublikuga hüvasti

Manchester United peab täna oma hooaja viimase kodumängu, kui vastu võetakse Hull City meeskond. Nii mõnegi Unitedi legendaarse mängumehe jaoks tõotab matš kujuneda päris emotsionaalseks.

Nimelt on mitmed mängijad sammumas viimast korda Unitedi mängijana Old Traffordi publiku ette: kindlasti on tänane kohtumine viimakses kodumänguks suvel Milano Interisse siirduva keskkaitsja Nemanja Vidici jaoks, kuid väga suure tõenäosusega saab tänavuse hooaja järel Unitedi karjäär läbi ka Rio Ferdinandi, Patrice Evra ja ajutise peatreeneri Ryan Giggsi jaoks. Tõenäoliselt on klubist lahkumas ka väiksema kaliibriga legendid Nani ja Ashley Young.

Mullu meistriks kroonitud Unitedi jaoks on tänavune hooaeg kulgenud kohutavalt ning kaks vooru enne Premier League'i lõppu paiknetakse alles seitsmendal kohal ehk uuel hooajal eurosarja suure tõenäosusega ei pääseta. Kodustaadionil on kaotatud koguni seitse kohtumist, mis on halvim tulemus pärast hooaega 1973-1974.

Unitedi tänane vastane Hull pole ka teab mis hiilgavat liigahooaega teinud - hetkel paiknetakse 15. kohal - kuid see-eest jõuti 17. mail toimuvasse karikafinaali.