Manchester United ajutine ja mängiv peatreener Ryan Giggs.Foto: PAUL ELLIS
Jalgpall
7. mai 2014, 11:49

Ryan Giggsi lubadus Man Unitedi fännidele: helged ajad tulevad tagasi!

Manchester Unitedi jalgpalliklubi üks traditsioon on, et hooaja viimase kodumängu järel ulatakse klubi peatreenerile mikrofon, et too saaks staadionil viibivatele fännidele kõne pidada.

Erandiks polnud ka Man Unitedi jaoks väga edutuks osutunud lõppev hooaeg ja pärast eilset 3:1 võitu Hull City üle võttis sõna pärast David Moyesi vallandamist klubi ajutiseks peatreeneriks nimetatud Ryan Giggs, kes pidas kõne mitte ülikonnastatult, vaid mängusärki kandes, sest oli ka ise kohtumise kaasa teinud (ja 3:1 tabamusele resultatiivse söödu andnud).

"Selja taga on keeruline hooaeg, aga helged ajad tulevad peagi tagasi. Aastate jooksul on meid kõiki eduga ära hellitatud, aga te olete alati meeskonda toetanud ning olen kindel, et lähiaastad tasutakse see teile uute saavutustega," lausus Giggs fännidele.

Võimalik, et eilne matš oli Giggsi viimane kohtumine tegevmängijana. Praegu paistab, et temast saab ilmselt lähipäevil Man Unitedi uueks peatreeneriks nimetatava Louis van Gaali abitreener. Aga see ei ole veel kindel ning Giggs ise pole tuleviku kohta sõnagi paotanud.