Korvpall

FINAALI EEL: kas kuld mõjutab Kalev/Cramo jätkamist? (4)

LISA KOMMENTAAR

Matti8. mai 2014, 17:19
Ikka tahaks, et Cramo jätkaks. Aga siis tõesti teistel alustel ja ka rahulikult väiksema eelarvega.
2-3 kõva välismaalast ja ülejäänud omad paremad poisid. Veab nendega siis nii kaugele kui veab. aga on huvitavam kaasa elada.
Mängida nendega eurochallengit ja balti liigat ja on pinget küll. ja see on peamine. Balti liiga on usutavasti sügisest tugevam, sest sport ja poliitika käivad käsikäes ja usutavasti Venemaa lahtistele meistrivõistlustele enam nii väga mujalt ei kiputa.
er8. mai 2014, 15:02
Mis te ajate, Rocki hoiti nagu sitta pilpa peal, Rock sai rahulikult kodus sättida EuroChallengi mänge, ei pidanud mängima ei Balti liigat ega EMV, loomulikult tuli mingi hetk mängud järgi mängida, aga see oli teada ning võinuks ka võtta vabamalt. Cramo jah tegi suht kehva hooaja, paljuski oli see vist siiski treeneris kinni ning managemendis, kes tegi sitad lepingud, mistõttu nii Arbet kui Skele said kergelt lahkuda ja Millage jääb samuti Varraku süüks, mees oli selges alavormis ning tähtsad mängud kaotati suuresti tema pealt. Järgmine aasta on EuroChallenge jälle tugevam, loodetavasti ka Balti liiga, las Venemaa klubid mängivad omavahel ise Venemaa meistrivõistlusi, pole meil sinna oma õhukese rahakotiga asja, max tulemus jääbki nii paar võitu hooaja peale ja viimane või eelviimane koht.
asdf8. mai 2014, 11:39
To ei saa aru:
Rock saavutaski EuroChallenge'il midagi korralikku. Eks süües kasvab isu aga tuletame meelde - hooaja eel oli eesmärk alagrupist edasipääs. Sealt saadi edasi, võideti vahegrupp. See on eesmärgi kuhjaga täitmine. See, et hakati lootma Final4 kohta - on ka loomulik. Aga rääkida, et EuroChallenge läks aia taha - seda suudab vist ainult Cramo fänn (kes samas kiidab taevani järjekordset VTB liiga viimast kohta).
See, et kohaliku jamaga tegeleti esindusmeeskonnaga - see on ka treenerite ja veel rohkem tegelikult korvpalli avalikkuse süü. Eestis oled ju maha kantud ja P.Pahv ja Martinson kirjutavad sinust veel viis aastat hiljem, kui koduses liigas libastud.
Muidugi oleks võinud saata hoopis Rock I mehed platsile, mängu ära mängida ja kasvõi kaotuse saada - kahjuks avalikkus ja sponsorid sellist asja ei seedi meil.
Ei saa aru!!!8. mai 2014, 09:47
Korvpallis kogu aeg räägitakse, et arendame ja arendame aga kuna realiseerimiseks läheb????? Sellel aastal oli Rockil võimalus midagi korraliku saavutada. Aga pidi nii Balti liiga kui Euro Cupi eel ja ajal mingi kohaliku jamaga tegelema. Nii tapeti ja lõhuti mehed ära ja jälle seis sama muudkui arendame. Kulutada 1 miljon eurot Eesti meistri tiitlile on sama jabur kui tänases Päevalehes kulutab meie kuulus kaitsevägi 7,2 miljonit eurot prinetritele ja tahmale ning paberile.