Võrkpall
8. mai 2014, 07:00

Vesik-Kollo alustavad hooaega tuulises Türgis

Eesti võrkpallisõpradel on meie rannavolle esipaari Rivo Vesik-Kristo Kollo hoo-ajaalgusele väga ebamugav kaasa elada, sest interneti teel leviv liikuv pilt näitab meie kesise kevade kõrvale kaunist liivaranda ning ahvatlevalt loksuvat sinist merd. "Tuuline on veidi, mis teeb mängimise keeruliseks," rääkis Kollo Antalyas valitsevast ilmast.

Vollepaar alustab kolmandat koosmängimise hooaega täna Türgis startiva satelliitturniiriga, kus otse põhitabelisse saanud eestlastel on kasutada neljas asetus. "Siin tahaks klapi kallal töötada ja koostöö paika saada," rääkis Tartu võrkpalliklubi ridades aprillis Eesti meistriks kroonitud Kollo. Mehe sõnul tuleb pärast saalihooaega väike ranna- ja partnerlusrooste maha viilida.

Tippvormi saavutamiseks võiks Vesik-Kollo duol kuluda ligikaudu kuu, sest hooaja tähtsamad võistlused algavad koos suvesoojaga. "Juuni alguses on Euroopa meistrivõistlused, kui me sinna peale saame, ja kindlasti ka Suure slämmi turniirid," loetleb Kollo selle suve sihte.

Pärast Antalyat näeb eestlasi taas võistlemas mai lõpus Anapa maailmakarikaturniiril Venemaal, kust eelmisest aastast on ette näidata üheksas koht.