Rainer VassiljevFoto: Mati Hiis
Võrkpall
8. mai 2014, 16:16

Tallinna Selveri uus peatreener Rainer Vassiljev: "Väga raske otsus oli!" (1)

"Värsked uudised on õiged – põhimõttelise nõusoleku olen andnud," sõnas Rakvere võrkpalliklubist Tallinna Selveri etteotsa koliv Rainer Vassiljev oma ametivahetuse kohta.

Avo Keel on olnud Selveri peatreener nii kaua, kui keskmine võrkpallifänn teab mäletada. Tulevast hooajast muutub aga kõik: Keel liigub eeldatavasti Pärnu meeskonna etteotsa ning Selver valis tema asendajaks eelmisel hooajal Rakvere klubi vedanud Rainer Vassiljevi

Mehe sõnul ei osanud ta valitseva Eesti-Läti ühisliiga meistri tööpakkumist kuidagi oodata: "Ega minu jaoks tuli üllatusena, et Avo (Keel – toim.) plaanib Selverist ära minna – ta on ju nii pikka aega Selveriga koos käinud."

Kuigi Selver on oma profiililt tunduvalt suurem klubi kui Rakvere, ei öelnud Vassiljev pakkumist kuuldes koheselt "Jah!" "Väga raske otsus oli, ei saa salata. Aga määravaks sai, et Selver on mänginud ja mängib ka edaspidi eurosarja. See on minule suur väljakutse. Eks ma olen igal oma sammul mõelnud enesearengu peale ja sellest ma ka antud hetkel lähtusin."

Mis täpselt Selveri juures uuel ajastul teistmoodi olema hakkab, ei oska Vassiljev veel ennustada. "Igal treeneril on oma nägu, see on selge. Aga mis muutused täpselt ees ootavad, selle jaoks on see natukene liiga värske teema," ütles alles täna hommikul ametisse astumise nõusoleku andnud mees.