Oliver LällFoto: Mati Hiis
Võrkpall
8. mai 2014, 16:45

Peatreenerit vahetanud Selveri juht: esimene eelistus oli jätkata Avoga

Tallinna Selveri võrkpallimeeskond sai endale Rainer Vassiljevi näol uue peatreeneri. Klubi juhi Oliver Lälli sõnul jõuti viimati Rakvere klubi juhendanud Vassiljevini pärast seda, kui senine peatreener Avo Keel andis mõista, et ta soovib liikuda tagasi kodulinna Pärnusse.

"Kõik hakkas sellest, et Avo andis signaale, et üheksa aastat on pikk aeg sõita marsruudil Tallinn-Pärnu-Tallinn ja kuna Pärnus (võrkpalliklubis – toim.) kõik asjad viimastel aastatel hästi ei sujunud, oli nende poolt huvi, et Avo tuleks Pärnusse. Siis me olime sunnitud seisus – eks me esialgu tahtsime ikka Avoga kokkuleppele saada," rääkis Tallinna Selveri tegevjuht Oliver Läll, miks klubi endale uut peatreenerit otsima hakkas.

Läll sõnas, et peatreeneri kandidaatidena käisid läbi mitmed nimed, nende seas ka praegu klubi abitreeneri koduseid täitev ja noortekoondist juhendav Raul Reiter: "Aga Raul oli aus, et töö noortega pakub talle hetkel eneseteostust ja seda, mida ta tahab teha. Ta kindlasti jätkab meil teise treenerina."

Nõnda jõutigi lõpuks Vassiljevinini, kes sobib Lälli sõnul meeskonda kui rusikas silmaauku: "Kuna meil see võistkond on selline nooruke, siis me mõtlesime, et noor ja hakkaja mees võiks olla."

Klubijuht ootab, et värske peatreener, kel passist vaatab vastu alles 30 eluaasta, osaleks aktiivselt ka Selveri noortetöös.