Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting.Foto: MATI HIIS
Käsipall
8. mai 2014, 20:26

Kalmer Musting: ütlesin juba enne seeriat, et tuleb viis mängu

Käsipalli Eesti meistriliiga finaalseerias koduplatsil uskumatu lõpuspurdiga HC Kehrast 26:25 jagu saanud Põlva Serviti peatreener Kalmer Musting tõdes, et erinevalt aia taha läinud esimesest mängust ta täna riske ei võtnud.

"Täna mängisin 12 mehega ja tegin teatud vahetusi ainult nii palju, kui hädasti vaja oli. Esimeses mängus läksin varieerimisega ilmselt liiale. Ütlesin juba enne seeriat mängijatele, et meid ootab ees viis mängu. Eks näis, kas suudame seeria Põlvasse tagasi ajada," rääkis Musting.

Serviti on finaalseerias 1:2 kaotusseisus ja neljas mäng peetakse pühapäeval Kehras. Kui põlvalased selle võidavad, selgub Eesti meister järgmisel kolmapäeval nende kodusaalis.

Täna Serviti kaks viimast väravat visanud Ardo Puna kinnitas, et keerulisest seisust – 65 sekundit enne lõppu oli Serviti 23:25 kaotusseisus – aitas välja tulla tugev vaim. "Reaalselt võttes oli muidugi võimatu välja tulla, aga lootsime ikka. Võiduväravaga oli meil veidi õnne kah."

Kehra peatreener Jüri Lepp ei osanud kaotuse järel suurt midagi kahetseda, sest säärase imelise lõpuspurdi vastu ei ole spordis keegi kaitstud. Imesid peatada on keeruline. "Minu treenerikarjääri jooksul pole juhtunud, et 65 viimase sekundiga saab pluss kahest miinus üks. Aga ju ta pidi siis nii juhtuma."