Donald Sterling.Foto: Reuters / Scanpix
Korvpall
8. mai 2014, 21:17

NBA klubi skandaalne omanik: ma ei ole rassist! (3)

NBA korvpalliklubi Los Angeles Clippersi omanik Donald Sterling räägib väidetavalt tema sõnu sisaldavas uues salvestuses, et vastupidiselt süüdistustele pole ta mingisugune rassist.

"Kuidas saavad inimesed, kes on mind pikki aastaid tundnud, arvata, et ma olen rassist? Kuidas ma saan olla sellises äris sees ja olla rassist? Kas te arvate, et ma ütlen treenerile, et võta ainult valgeid mängijaid? Või võta ikka parim mängija, kes saadaval on?" on ta portaalide TMZ ja Radar Online'ile kuuluvates salvestites pahur.

Sterling ütles ligi kaks nädalat tagasi avaldatud telefonikõnes tüdruksõbrale V. Stivianole, et too ei tohi mustanahalisi Clippersi mängudele tuua. See kehtib ka korvpallilegendi Magic Johnsoni kohta.

Pärast kõne meediasse paiskamist tuli Sterlingu suunas palju vihaseid reaktsioone, sealhulgas Johnsonillt endalt. NBA määras Strelingule eluaegse keelu aj üritab meest sundima tiim maha müüma.

"See murdis mu südame, et Magic Johnson - inimene, keda ma tohutult austan - ei astunud minu kaitseks välja ja ei soovitanud teistel mind ära kuulata. Keegi ei tahtnud minuga rääkida, mitte keegi!," ütleb ta uues salvestuses.