Blogid

Eesti naised, mis teil viga on? (59)

LISA KOMMENTAAR

n2617. mai 2014, 13:04
Vabandust, lugesin paar rida, sest selline stereotüüpne ja klišeelik lähenemine lihtsalt ei kannata lugeda. Ma arvan, et mul pole suurt muud viga, kui tohutu tahtejõud oma elus midagi saavutada, elada sõltumatult (selles mõttes, et ma ei peaks mehe meele järele olemiseks ennast ja oma vajadusi alla suruma ning mehe käest raha küsima). Muud väga ei olegi... Meeste suhtes ei ole erilisi lootusi ja ootusi, puudub mingisuguse ideaalmehe tagaajamise vajadus. Ei mees ega naine ei saa ega pea oma eluõnne vastaspoolega siduma. Kui leiad hingesugulase, väga tore, aga lihtsalt koosolemise pärast koos olla pole mõtet.
Ilmsegelt on mul olnud elus ka negatiivseid kogemusi ja suhteid, aga see ei ole põhjus kibestumiseks. Suhtes on vaja kahte ning kahe soovi seda suhted koos hoida ja edasi viia. Muud kunsti väga ei olegi.
ei noh4. juuni 2014, 20:52
siis on ju jah väga oluline kommenteerida lugu, mida sa ei viitsinud lugeda rohkem, kui paar rida. ehk oleks tasunudsiiski lõpuni lugeda? mine tea, oleks su arengule järsku kaasa aidanud???
suure pere ema16. mai 2014, 17:35
Hmmm. Ja mina olen alati mõelnud, et oluline on, kuidas mees suhtub minusse, naisesse. Mitte kuidas ta suhestub torutangidega, või raamatuga. Oma loogikat jälgides sain endale abikaasa ja lastele isa....
to olgem lõpuni ausad!14. mai 2014, 10:30
Ei tasu üldistada, aga paljuski sul õigus.Esimene, mis Eesti meestele muret teeb on tasu töö eest! Korralikult tasustatuna saaks mees oma hambad korda, tegeleda rohkem spordiga ja perega! Kuigi mina nende hulka ei kuulu, kuna elan Eestist kaugel ja hambadki suus :-) Eesti mehi maha teha ei ole kena, ilmselt oled ilmas ringi liikunud ja tead, millised on mehed seal! See, et Eesti naised on kaunid, teame kõik, aga kõrkus, ülbus, uhkus, virisemine jne ei tee teid ihaldusväärsemaks! Paljud välisriigi naised pole ilusad, aga nende süda on seda! See ei tähenda, et ma Eesti naisi maha teen-ei!!! Kõike kaunist!
Unistada võib ikka14. mai 2014, 01:39
Pole vale unistada ja loota. Minu ema sai endale klassikalise tubli mehe- ilus, mitte liiga karvane, mitte liiga paks ega liiga lihaseline, ta oskab ehitada ja parandada, ta teeb palju raamatupidamist ja töötab IT ala peal. Nagu unistuste mees. Kena välimusega, oskab tööd teha, on hea töökoha peal ja saab head palka. Ja aegajalt käib poegadega kalal ja teeb kirikus vabatahtliku tööd. Ainuke viga mis ma tean öelda on see ta kipub üle töötama ja une ajast jääb puudu. Pole ka üldse huumorivaene.
njah13. mai 2014, 23:16
"Ka mina ise olin kunagi sisse võetud New Yorgi poeetidest ja kunstnikest ja muudest hipsteritest, kellega oli põnev lattesid rüübates poleemitseda Kierkegaardi ja Dali kohta ja olemise mõttetust ekstentsialismist heietada."
Ei tea mis on Dali kohta poleemitseda? "Olemise mõttetu eksistentsialism"? Sry, aga teie harimatus paistab ikka piinlikult välja.
14. mai 2014, 14:29
Vabandust*
Ja ehk seletaksite, mitte niisama ei väidaks, sest hetkel näib tõenäolisem see, et Te lihtsalt ei mõistnud lause sisu ja seega tembeldasite selle mõttetuseks.
Roosamanna..13. mai 2014, 09:13
Pubekana oli minu unistus saada ilus mees kellega ilusad lapsed saada, kes omaks ilusat autot, ilusat korterit ning kellel oleks ikkagi raha ka taskus. Aastad möödusid, sain 17 kui kohtasin Teda-inimest kellega olen praeguseks koos elanud 7,5 aastat, meil on kaks imelist last.
Minu mees on tõeline maamees, kes mind täisväärtuslikult armastab. Ja mina armastan teda!
Miks?
Tal on keskharidus, ta remondib autosid, ehitab ise meie maja, teeb süüa, on tõeline isa oma lastele, teeb kõik talutööd ise, ja ei pelga ka siga tappa. Jah, elame maal, meil on loomad(siga, lehmad, kanad)
Peale selle kõige on ta väga kena mees ning tõeline armastaja ka veel.
Mida ma tahan öelda?
Mina valin iga kell mehe kes on nö maalt ja hobusega kui mehe kes ei tea vbl mis asi on maaharimine või kuidas kana muneb!!
Eesti mehed on alla käinud12. mai 2014, 23:32
Noh, kui lahutada eesti sugukõpses eas meeste hulgast maha kõik need, kelle on alkoholi- või narkosõtuvus, arvestatav ülekaal ja lõpetamata põhiharidus (eeldame, et need on normaalsed mehed, kes järgi jäävad), ning võrrelda seda sama vanade naiste hulgaga, kellest on tehtud mahaarvamine täpselt samadel põhimõtetel (järgi jäävad normaalsed naised), siis nende kahe hulga vahel ei saa mitte võrdust olema.
Statistikast:
37% meestest tarvitavad alkoholi mõni kord nädalas, sama sagedusega alkoholi tarbivaid naisi on aga 13% – peaaegu kolm korda vähem kui mehi. Üldse ei tarbi alkoholi 8% meestest ja 13% naistest. Maal elavad mehed tarbivad alkoholi sagedamini kui linnas elavad mehed – 50% maal ja 40% linnas elavatest meestest tarbivad alkoholi mitu korda nädalas. Ka maal elavad naised tarbivad alkoholi linnas elavatest naistest rohkem. Mitu korda nädalas tarbib alkoholi 16% maa- ja 12% linnanaistest.
Statistikaameti tööjõu-uuringu andmetel omab Eestis kõrgharidust peaaegu iga teine 30–34-aastane naine ja vaid iga neljas mees.
Põhiharidustega vennikesi peaks olema põhihariduseta tibidest umbes kolmandiku võrra rohkem, kui ehk mitte lausa poole rohkem.
Ehk siis lati allapoole laskmine tähendab seda, et tulebki endale lihtsalt endast viletsam mees võtta?
selline lugu10. mai 2014, 06:27
Tean naist kellel oli selline metroseksuaali tyypi mees aga hiljem korjas yles just sellise joodiku.joodikust sai tubli mees , ehitasid koos maja ja elavad ikka veel ilusti koos.
.13. mai 2014, 00:21
mis,minust räägid ve?
Olgem nüüd lõpuni ausad.10. mai 2014, 00:22
Võtkem nüüd see sama pilt või muu pruudita "maamehe" või kasvõi "linnamehe" (vahet pole) pilt ja hakkame nüüd juurde aretama, milline naine sinna juurde passiks!? - Kas ilus-seksikas (ei), kas kena hingelt küps daam,(ei) kas kena soe pereema (ei), kas kena-töökas-asjalik (ei)...jne, kas kasimatu-hambut (juba hakkab looma, kas pole)?
Seega kullakesed, sinna kõrvale passiks naine , keda ükski mees (isegi see sama meeleheitel vanapoiss) ei tahaks...ja ma ei paneks seda ühelegi mehele pahaks, aga näe naistele pannakse:))))
Loomulikult oleks ühiskonnale kasulik, kui asjalikud naised kõik ripakil olevad mehed ära lapsendaks, aga nohh...otsi lolli (mõne isegi leiab kusjuures). Teisalt, kui öeldakse, et pole võimalik leida lastele isa, siis nii ongi, kuna juba olemasolevad lapsed täiesti olemasolevate isadega isa hooleta, siis mida neist juurde vorpida, kui juba olemasolev lastearv Eesti isadele liigsuur väljakutse, süüdistatakse naisi liigses hargitamises? No ja see, kui mõni vanapois reklaamib, et tahab peret, ei tähenda kaugelt seda, et ta vastutust tahab, vaid tähendab seda, et ta tahab kellegi hoole alla saada ja veel parem oleks, kui saaks veel peremeest mängida ning terroriseerida, mitte peremees olla.
Ka naine9. mai 2014, 22:36
Ma ei saa aru, mis on selles olekus imelikku: kummikud ja dressid ja juuksed hobusesabas?
Väga ilusaid moodsaid kummareid müüakse ja miks peaks vihmaga käima tikk-kontsadel?! Samuti pats??? Kas peab tõesti juuksed lahti ringi laiama ainult?! Sportlikus riietuses naine on muide ka väga seksikas. Jalutan siin Norras ringi ja imestan: mitte ükski naine ei käi kontsadega, mitte kellelgi pole plaatinablondiks värvitud juukseid, iga teine norrakas jookseb e. teeb sporti, vihmaga kantakse vabalt selliseid riideid,mis mugavad. JA NAD NÄEVAD TERVED JA ILUSAD JA NAERATAVAD VÄLJA!
9. mai 2014, 20:46
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
valem13. mai 2014, 00:24
krt,mul on seega veel pikalt jäänd oksani:D
Proff9. mai 2014, 19:12
No ei mõista ma naisi, ei mõista. Isegi täna, kui endal aastaid edukat abielu ja koos naisega inimeseks kasvatatud lapsi teoks saanud, oskavad nad ikka üllatada..
Mees9. mai 2014, 18:32
Hea artikkel. Hea väljendusega )
soovid, soovid9. mai 2014, 17:47
no kolme lapsega, nagu loo autor, poistega, pole kerge uut meest ka leida, isegi mitte Ameerikamaal,. peabk iodav, tagasihoidlik, töökas ja kena olema. mis sellise perekonna ülevalpidamine maksma läheb? tubli mees igati.
Mida siin ilkuda?9. mai 2014, 15:53
Aga naised! Võtke tutvumisest lahti Tutvumiskeskus ja vaadake ise, kes teie suguõdedest teie latti alla kisuvad. Ei ole teiste väljamõeldis, ehtsad palved ja nõuded. Kui keegi vuih ütleb, et ei käi sellistes portaalides, ei tea ka tegelikkust. Mis viga mehi sigadeks süüdistada kui ise ehtsad emised pakkumas. Turg paneb asja paika.
R9. mai 2014, 15:56
Tegelikkust ehk ei tea..., aga vaevalt et see nüüd naise jaoks miinus on kui ta sellistes portaalides ei käi ja ise seal mingeid palveid ja nõudeid ei esita.
Piret9. mai 2014, 12:29
Avel on väga armas perekond, mis te ilgute ta mehe kiharate pärast.
Rottweiler9. mai 2014, 12:12
FANTASTILISELT hea kirjutis - midagi paremini ja täpsemalt pole lihtsalt võimalik öelda! Veel parem on aga see, et autoriks on naine. Ei tunne autorit, kuid üksinda kirjutatu põhjal olen kindel, et tegu on ühe kuradi mõistliku, avarat hinge ja silmaringi ning sooja südant omava inimesega. Loodan, et autor ei pahanda, kui lisan siia ühe mõtterea: naised, kes te unistate, et kõik kohtleks teid daamina, siis käituge daamina.
Berta9. mai 2014, 11:49
Bullshit, vaatasin selle artikli kommentaare, seal oli fifty fifty häid ja negatiivseid. Mehe poolt ja vastu. Ja Mehed kommenteerisid ka mitte nii positiivselt. Ma vaatasin ka,et tundub normaalne mees. Aga keegi ju iseloomu ei tea, niiet poleks üldse mõtet vinguda et kes mida kellestki arvab. Hoidke oma arvamused endale ja siis ei hakka keegi tegema lõpmatud sõda millised on naised ja mehed. Kõik omapärased ja kõigil omad ilud ja vead. Ongi kõik.
Turu äss9. mai 2014, 10:20
Naised, ärge ülbeks minge! Kui poleks pakkumist, poleks ka sigu, kes nosivad! Tänapäeval pole emase voodisse noolimine mingi probleem.
M9. mai 2014, 12:35
Seda arvab see, kes ainult kerglasi naisi käibki lantimas, proovi vahelduseks mõni tõeline naine kätte saada!!!
ola9. mai 2014, 15:36
Milline see tõeline näkk on? Paluks kirjeldust! Kas selline, kellel on ära blondeeritud juuksed, ära kärsatatud solaariumi nahk, meiki näos nii palju, et päikse käes sulab nagu jäätis ja kellel on kallid firma riided? Eesti naisi vaevab tõsine ego probleem, tohutult ülbed on kõik ja liiga heal arvamusel endast!
RM9. mai 2014, 15:43
Ola - vaevalt küll, et M selliseid kriteeriume silmas pidas. Sina kirjeldadki lihtsalt mingit "näkki", aga eelkõneleja rääkis kellestki hoopis enamast. Mitte hilbud ja meik ei tee naisest tõelist naist, vaid tema hing ja väärikas suhtumine nii endasse kui ka teistesse. Ära ka ise ole nii ülbe ja kibestunud - võib-olla õpid siis neil asjadel vahet tegema, ilma et peaksid sellises toonis küsima...
Tegelikult ongi nii.9. mai 2014, 10:17
Eesti naised on käsi pikalt saama peal väljas. Kui leidub teine, sent kallim tehing, on eelmine unustatud. Samas, tutvumiskuulutustes müüvad ennast pea ilma eest. Kui meestel aega oleks naistekaid lugeda ja tutvumisportaalides raalida, saaksid nad kõvasti naerda aga ka päris tõese vastuse naiste peata kanaks olemisest. Muide, naised on põnevad eksemplarid inimesele. Sest neist ei hakka keegi, kunagi aru saama.
saarlane9. mai 2014, 10:00
Naised tõmblevad jah nii kui segased ja jooksvad siit puhas laiali.
Mapsaa selle ajani aru, mis mõte sellel oo. ahh, parajad idikad on.........minupoolest tehku mis tahtvad, peaasi kui ise rahul oo.
eheh9. mai 2014, 09:57
Ameerikas võib ju maamees tõesti ka intelligentne olla ja temaga saab vestelda kirjandusest jne. Eestis on kahjuks maameeste haritus maksimum 6 klassi. Lugeda nad ei taha ega oska. Kindlasti on mõni üksik erand aga mass on harimatu, matslik ja saamatu. Meelelahutuse tipp on "Meie mees" ja Maie ja Valdur. Ei usu mina, et loo autor elaks eestis olles mõne maamehega koos.
Usun9. mai 2014, 12:18
... et ega teid ükski tõsine maamees tahakski - päris roosid on vähemalt kaunid, lõhnavad hästi ja olulisem - ei vingu üldse...
mhmm9. mai 2014, 09:19
Päris must-valge maailmapilt, et siis kas metroseksuaalist ilueedi või matsist maakündja, grillkanast abitu beib või matsakas vinniline tots, muide meil siin Eestis on ikka vahepealseid inimesi ka ja nii meeste kui naiste hulgas. Ainult, et neid vahepealseid hakkabki aina vähemaks jääma ja usu nt joomaprobleem Eesti meeste seas on lihtsalt niii suur, et see võibki uskumatu tunduda. Sellest ka kommentaarid, usun et üle ühe naise on olnud kokkupuudet vähemal või rohkemal määral joomisprobleemiga kavaleriga. Et ei ei ole need oletused nii taevast võetud midagi, kui ikka ei ole leidnud 30ndaks eluaastaks mees omale mitte ühtegig tõsisemat suhet, siis ju seal midagi on, mis naised eemale ajab.
9. mai 2014, 08:57
NO MIS TEIL SIIS VIGA ON NO MIS TEIL SIIS VIGA ON, METTE EI NJÄE, METTE EI NJÄE.
Liisu9. mai 2014, 08:52
Ma kunagi ei kommenteeri, aga nüüd ma tahtsin lisda ja loodan, et lo autor loeb. Kui eluterve ja õige lähenemine! Hea, et keegi suudab ka sellised mõtted välja öelda7kirjutada! Tänu!
mari9. mai 2014, 08:42
No üldiselt nii on aga autor ei tea seda kihti mehi, kes on üsna ülbed, alatasa purjutamas ja pidutsemas. Ega ilma asjata eestis lahutuste protsent nii kõrge ole. Ma pigem jääksin ikka naiste kaitsele. Polegi nagu näinud selliseid naisi, kes aina rikkaid või kuulsaid mehi jahiks. Kuskil keegi ehk on. Aga kui nüüd ette kujutada, et on tekkinud rikaste vanemate tütred, siis eks nemad ikkagi tahaksid säilitada oma sisseharjunud elukvaliteeti. Ja see meeste madalam haridustase... Aga, et osad noored plikad on sellised tibi tüüpi- no nad püüavad omal moel pakkuda seda, mida neilt ju väga oodatakse-ikka ilu ja seksi.
M9. mai 2014, 12:47
Need üsna ülbed ja alatasa pidutsevad mehed ei ole veel suureks kasvanudki. Leiab neid nii maal kui linnas, linnas on ehk veel ülbemadki.
Sa pole näinud naisi, kes rahakaid mehi taga ajavad, no kus sa elanud oled. Lasevad endale lapse taha teha ja siis hakkab meeste terroriseerimine pihta. Kui mees ei taha enam koju tulla, siis hakatakse armukese pidamise süüdistama. Kuid lapse pärast ei taha mees ka ära kolida, oma laps ikkagi. Teiselt poolt hakatakse siis nõudma alimente, mis lapseni siiski kuidagi ei jõua. Need tibiemmed kulutavad kõik enda peale ja siis tullakse veel juurdegi nõudma, koguaeg jääb raha väheks sellistel. Ise aga tööle ei lähe.
Oled siis ehk õnnega koos, kui selliseid naisi ei tea. On muidugi olemas ka nõmedaid mehi, kuid pooli ei hakkaks mina küll valima. Küll on halbu mehi ja sama palju halbu naisi...
Kodanik9. mai 2014, 08:32
Ausaid inimesi pole isegi nende seas kes peaks seda olema. Pole iial midagi ühist sellistega ega rääkida.
maali9. mai 2014, 08:15
maali9. mai 2014, 08:15
imelik mõtlemine, et Brad Bitt peaks olema ideaalne mes kuna ta on vaid näitleja
Reet9. mai 2014, 15:52
Mul ka just sama mõte tekkinud, et miks alati võrdsustatakse Brad Pitti selle meheideaaliga, keda kõik naised tahavad. Mina küll ei taha. Tavalised karused mehepojad onm palju kütkestavamad.
konsa9. mai 2014, 07:17
väga õige kirjutis
statistika mälu järgi, mingist omaaegsest ajakirjast, tallinna omaaegse peda lõpetanud naistest,
kui jätta välja kooliajal abiellunud naised, siis ca 90% neist kes peda lõpetasid mehele ei saanud.
endise peda järglase tallinna linnaülikool REKLAAMI tekst võiks olla:
GARANTEERIME, ET ENAMUSE MEIE KOOLI LÕPETANUD NAISED, ENDALE MEEST EI LEIA,
TULGE KOOLI TÜDRUKUD ME ARENDAME TEID
irw9. mai 2014, 11:54
No ega ajuga inimesed üldiselt ei otsigi endale mingit rümpa ballastiks kaela.
Riho9. mai 2014, 05:57
Väga õige ja asjalik jutt.
Keegi9. mai 2014, 05:20
Loe ja imesta.Mina isiklikult tunnen natuke seda meest ja tean miks sellist kedagi ei taha ja ōigusega.Miks peaks naine siduma ennast sellise pesemata joodikuga ,kes tööl ei käi.
juuksur9. mai 2014, 04:45
no juuksuritöö pole ju nii kallis ameerikas. 16 dollari eest saab supermarekti juurde liidetud juukselõiklas täiesti viiska soengu meestele.
juuksurile9. mai 2014, 03:38
... sulle siis vist meeldivad siledad pedepoisid. igale oma!
juuksur9. mai 2014, 02:17
no see Ave abieluline kuluks ka nagu ülepügamist...ei kujuta ette, et sellise lohaka välimusega mehega voodit jagaks, kuigi ju südamelt hea.
to: Voldemort9. mai 2014, 00:36
Ahtrid paisuvad sellepärast suureks, et muidu ei mahu neegri põlvini riist nendesse ära ehk...
Niisama8. mai 2014, 23:47
Paraku ei ole tollel yksikul maamehel rahakest, vastasel juhul voolaks Eestisse ojadena naisi Taimaalt ja Filipiinidelt. Nagu Norras. Aga Eesti yksik mees endale seda lubada ei saa ja ei suuda ja ei oska. Kahjuks voi onneks.....
Sam8. mai 2014, 23:26
...tegelikult pole naist kes ei anna vaid mehed ,kes ei oska küsida ! Fakt on see ,et tänapäeva mehed on läinud naiselikumaks ja paljud ei viitsi ega oskagi haamrit kätte võtta. Aga pole vaja üldistada - naistel tuleb ka vaeva näha ,et see " Hr. Õige " leida!
qqq8. mai 2014, 23:24
igaühele oma8. mai 2014, 23:22
ma ka ameerikas, kui see nagu point oli, aga see Ave õnn mulle kah ei meeldi. Igaühele oma, pole rikkuriga abielus, aga hobuseid ratsastama ka ei pea. samas mehed, kes kõike oskavad, pole kunagi sümpaatiat äratanud... see susser vusser hiljem läheb mitu korda kallimaks, kui kohe ja õigesti lasta asjatundjal asju teha.
ja üldse ei saa aru, miks seda füüsilist tööd tänapäeval nii hirmsasti peaks tegema? masinad ju olemas, särgid koos nööpidega saab poest jne jne.
ei keeegi pane hausambale kirja;:et küll sai elus TÖÖD tehtud..
Hagu Sihvka8. mai 2014, 23:19
V vabandame aga tegemist on kahetsusväärse eksitusega.
Pealkiri pidanuks olema : "Eesti naine otsib rikast(muus osas on kama kaks) meest"
PS
Ise olen kaugelt üle keskmisest jöukast perest.
dd8. mai 2014, 23:17
Pravoo,üks mõistlik jutt siin sopaaugus vahepealgi .
jh8. mai 2014, 23:12
eesti naine tahab kõik ise ära proovida.
Ainult, kui ükskord eluga mõnelt islamimaalt v Kreetalt tulema saab, siis jhhh, ...i
Muhahaaa...8. mai 2014, 23:09
"Ei oska vetki keeta!" - üle hulga aja üks muhe kild kõrvataha panna :D
Vahel kahjuks liiga tõsi.
Ilvese kiviajamees8. mai 2014, 23:06
Selleks andis tõuke ANU SAAGIM ja ÕITSEV KAPITALISM!
Nele8. mai 2014, 23:02
Õige jutt..pane need endast liiga heal arvamusel eided paika! Mina nägin ka pildil sümpaatset töömeest..ja, et tal on põselohud!! :)
Voldemort8. mai 2014, 22:54
Artikkel lausa kubiseb õigetest tähelepanekutest. Mis eesti naistesse puutub, siis enamasti ei ole sisutühjad tibinad kogu seda vaeva väärt... pealegi on neil ahtrid viimasel ajal liialt suureks paisunud.
Urrr8. mai 2014, 22:52
Kui mõnest kirjaveast mitte välja teha siis täitsa õige jutt.....