Martin Vunk. Foto: MATI HIIS
Jalgpall
9. mai 2014, 11:25

Vunk: Sillamäe alustas tugevalt, kuid neil on tagasilööke olnud (2)

Nõmme Kaljut ootab laupäeval, 10. mail Kadrioru staadionil algusega kell 16.00 ees suur kulla hinnaga mäng Sillamäe Kalevi vastu, kus oma mõtteid jagab mängu eel endine Ida-Virumaa klubi mängija Martin Vunk. 

Oma karjääri jooksul Rootsis, Küprosel ja Kreekas mänginud poolkaitsja Vunk pallis mullu just Sillamäel, kus aitas klubil saavutada pronksmedali. Tänavusest jahib aga Eesti koondislane kuldmedalit Nõmme Kalju särgis.

Martin, kuidas oled kohanenud Nõmme Kaljus?

Hästi, kuna Eestis on lihtne kohaneda, meeskonnas ootasid ees vanad tuttavad ning meeskonna sisekliima on väga hea. Kõik on sujunud probleemideta. 

Kuidas oled rahul senise hooajaga? 

Tulemuste poolest ei midagi halba, mängupilt on aina paremaks muutunud, seega üldjoontes rahul. Alles lõppes esimene ring, vahed tabelis on veel väikesed ning peame suured mängud võitma ja väiksemate vastu mitte komistama ning püsimegi kullakursil. 

Millise mulje on Sillamäe Kalev jätnud? 

Sillamäe tundus hooaja alguses väga tugev, kuid neil on viimasel ajal palju tagasilööke olnud ning Zahovaiko vigastus on meeskonda kindlasti mõjutanud. 

Milline on meeskonna häälestus enne mängu? 

Sillamäe mänguks oleme tõsiselt ette valmistanud, keskendume hoolega ning kõik muu alla võidu oleks pettumus. Meie motivatsiooniks on püsida tabeli tipus!