Alar Varrak.
Korvpall
9. mai 2014, 15:01

VIDEO | Alar Varrak: puuduvad mängijad pole finaalis väga oluline faktor (3)

Kolm aastat järjest Eesti korvpallimeistriks tulnud Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak arvab, et meeskond on pühapäeval algavaks kullaheitluseks Tartu Ülikool/Rockiga vaimselt ja füüsiliselt valmis.

"Oleme teinud samu asju, mis varemgi ja tundub, et mehed on heas seisus. Mitte ainult füüsiliselt, vaid ka vaimselt. Meil on selline mõnus töökeskkond," sõnas Varrak Õhtulehele.

Enne finaalseeriat on peamine fookus olnud vastasvõistkonna Tartu Ülikool/Rocki koosseisuprobleemidel. Mängukõlblikud ei pruugi olla Augustas Peciukevicius, Vilmantas Dilys ja Marek Doronin. "Meie oleme kõik plaanid teinud selle mõttega, et neil kõik mängivad. Aga kui ei mängi, siis ei mängi. Tegelikkuses pole sel hooajal olnud ühtegi mängu, kus mõlemal oleks kõik mehed platsis. Ja see pole olnud ka otsustav faktor. Tuleb uus mees ja mängib samamoodi," ütles Varrak.

Otsustavateks mängudeks peaks Kalevi poolelt platsile naasma Ty Abbott, kes oli kuni veebruaris tekkinud põlvehädadeni algviisiklane. "Peame arvestama sellega, et ta pole kolm kuud suurt midagi teinud. Pigem saab ta roll olema episoodiline. Küsimus on ka selles, (kas ta tuleb tagasi) esimeses kahes mängus. Kahtlen selles, aga mida päev edasi, seda paremaks ta läheb ja rohkem minuteid endale lubada saab," selgitas juhendaja.