Avo Keel.Foto: TAIRO LUTTER
Võrkpall
9. mai 2014, 15:16

Selverist lahkunud Avo Keel saigi Pärnu peatreeneriks!

Viimased üheksa aastat Tallinna Selverit ning Eesti võrkpallikoondist juhendanud Avo Keel alustab uuel hooajal tööd Pärnu VK esindusmeeskonna peatreenerina. Sõlmitud lepingu pikkus on kolm aastat ning lisaks hakkab Avo Keel koordineerima ka noorte võrkpallurite tööd.

"Olen nüüd otsaga Pärnus tagasi, kümne aasta eest olin siit lahkudes mängija ja mänedžer. Tundsin, et on sobiv aeg tagasi pöörduda peatreenerina. Tajun Pärnu ootusi ja ambitsioone ning olen valmis kandma vastutust võita Pärnule rohkelt medaleid," sõnas Keel klubi kodulehe kaudu.

"Hea meel, et varem kokkulepitud asjad saime eile õhtul paberile ning allkirjad alla. Loomulikult on Avo kogemustest tippmängija ja rahvusmeeskonna peatreenerina suur kasu Pärnu võrkpallile," rääkis klubi president Villu Voogel.

"Mänedžment tegutseb hetkel suure tuhinaga uute koostööpartnerite leidmisega. Kui suudame säilitada sama suure eelarve nagu lõppenud hooajal, leida veel juurde 30-40 000 eurot, pole välistatud ka osalemine Euroopa karikasarjas. Aega aga on vähe ja otsutama peab juba järgmisel nädalal," lisas Voogel.